AcasăPoliticaSimonis, despre candidatura lui Popescu Piedone. „Ar trebui să se gândească, poate,...

Simonis, despre candidatura lui Popescu Piedone. „Ar trebui să se gândească, poate, la un exit”

Social-democratul Alfred Simonis, al treilea om în stat – din postura de preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor-, și totodată, candidat la șefia Consiliului Județean (CJ) Timiș, consideră că Popescu Piedone ar trebui să se gândească la un „exit” din cursa electorală. „Domnul Piedone ar trebui să realizeze că nu poate câştiga alegerile pentru Primăria Capitalei”, a afirmat Simonis.

Cristian Popescu Piedone este candidatul PUSL la Primăria București. În opinia lui Simonis, acesta ar trebui „să realizeze” că nu poate câştiga cursa electorală pentru Primăria Capitalei.

Simonis: Piedone ar trebui să realizeze că nu poate câştiga alegerile pentru Primăria Capitalei

„Domnul Piedone a și fost depășit de doamna Firea. Din punctul meu de vedere, bucureștenii sunt mai inteligenți și nu votează în funcție de ce spune unul sau altul. În acest moment, cred că domnul Piedone ar trebui să realizeze că nu poate câştiga alegerile pentru Primăria Capitalei, asta este cel puţin senzaţia şi percepţia mea, şi ar trebui să se gândească, poate, la un exit din această poveste”, a spus Alfred Simonis, marți seară, 30 aprilie, la Digi24.

„Fragmentarea votului anti-primar în funcţie nu face decât să avantajeze primarul în funcţie, lucru care nu este valabil doar pentru Bucureşti, ci pentru orice localitate din ţară”, a mai declarat social-democratul Simonis.

În tot acest context, Simonis a amintit că Gabriela Firea – candidatul PSD la tot mai apropiatele alegeri locale din iunie, în cursa pentru Primăria București – a mai ocupat fotoliul de edil, drept urmare are cunoștințe despre cum ar trebui gestionată capitala.

„Capitala nu prea a funcționat în ultima vreme, și cred eu că alternativa nu poate fi decât doamna Firea, care a mai fost primar, a fost ministru, este senator și are cunoștințe să gestioneze capitala și să poarte un dialog la nivel european. Mă îndoiesc că ceilalți au această capacitate”, a explicat Simonis.

author avatar
Andrei Coman
179 afisari

3 COMENTARII

  1. Dintre toti candidatii la primaria generala BUCURESTI, tot Nicusopr Dan ramane cel mai oportun pentru moment, restul sunt PANARAME de doi bani, incepand cu MOLDOVEANCA lui CIORDACU ( adica FIREA ) Sa speram ca bucurestenii vor realiza acest lucru!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger