AcasăPoliticaSimion vrea să afle ce pățesc miniștrii prinși fără mască: Această guvernare...

Simion vrea să afle ce pățesc miniștrii prinși fără mască: Această guvernare este un sat fără câini, în care nu ştie stânga ce face dreapta – VIDEO

Simion vrea să afle ce pățesc miniștrii prinși fără mască: Această guvernare este un sat fără câini, în care nu ştie stânga ce face dreapta - VIDEO

În contextul în care mai mulți reprezentanți ai Alianței pentru Unirea Românilor au mers, miercuri, la sediul MAI, pentru a sta de vorbă cu ministru de Interne, liberalul Lucian Bode, co-președintele AUR, George Simion, a ieșit la rampă cu un mesaj tranșant.

Acesta din urmă spune că se așteaptă de la Bode să iasă și să anunțe cum au fost sancționați miniștrii prinși fără mască de protecție. ”Cerem ministrului de Interne să spună public cum au fost penalizaţi miniştrii care nu respectă restricţiile, ministrul Vlad Voiculescu, ministrul Muncii, Raluca Turcan, şi ministrul Sportului, dl Eduard Novak, toţi nu au purtat mască. Noi, AUR, suntem un partid care militează pentru libertate şi împotriva obligativităţii portului măştii în spaţiul public”, a declarat Simion, după ce recent s-a aflat că șefa de la Ministerul Muncii a fost surprinsă fără mască, la o acțiune de împădurire, în județul Sibiu.

Mai mult, co-președintele AUR i-a dat replica ministrului Bode, mai exact a răspuns la trimiterea făcută de către ministrul de Interne, când a aflat de vizita celor de la partidul condus de Simion. Nu oricum, ci printr-un atac la actualii reprezentanți ai puterii. ”Se pare că această guvernare este un sat fără câini, în care nu ştie stânga ce face dreapta, în care se impun măsuri restrictive. Pe care ei, în primul rând, nu le respectă şi au aşteptări de la români să le respecte”, a declarat George Simion, întrebat despre cele declarate de ministrul de Interne, până să ajungă cei de la AUR la sediul MAI-ului, pentru discuții.

”Aici este Ministerul Afacerilor Interne, nu este sat fără câini. Aici nu vine fiecare când vrea, trece pe stradă, se oprește să discute cu ministrul de Interne. Parlamentarii au drepturi și obligații (…) Mă surprinde că parlamentarii nu cunosc regulamentul”, declarase Lucian Bode, în cursul acestei dimineți.

164 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger