AcasăPoliticaSimion şi Şoşoacă şi-au aruncat cuvinte grele în Parlament: "Te agresez sexual,...

Simion şi Şoşoacă şi-au aruncat cuvinte grele în Parlament: „Te agresez sexual, scroafo!”/ „Fătălău de tinichea”

Diana-Sosoaca-si-George-SimionDiana Şoşoacă şi George Simion, braţ la braţ la Universitate.Cum au făcut scandal "în avans"

Am jigni circul dacă l-am compara cu evenimentele ce au avut loc, marţi seară, în Parlament, la dezbaterile pe legea bugetului.

Diana Șoșoacă și George Simion s-au jignit într-un mod fără precedent, cei doi certându-se chiar în fața tribunei plenului și chiar ajungându-se la bruscări.

Simion, enervat că Şoşoacă l-a filmat

În timpul scandalului care a avut loc între cei doi, liderul AUR a amenințat-o pe Șoșoacă că o va agresa sexual. Senatoarea Diana Șoșoacă a mers să-l filmeze pe George Simion la tribuna plenului.

Apoi a avut loc un interviu greu de imaginat pentru un legislativ din UE. „Te agresez sexual, scroafo!”, i-a transmis George Simion, după ce i-a reproșat lui Șoșoacă atitudinea.

Nici senatoarea aleasă pe lista AUR nu a rămas datoare: „Mă agresezi, tu, sexual, mă? Pe cine agresezi tu, sexual, mă? Nu ți-e rușine, bă violentule? Fătălăii de la AUR”.

Iată cum a decurs dialogul „incendiar” dintre cei doi:

  • George Simon, președintele AUR: „Asta-i atitudinea voastră…
  • Diana Șoșoacă, senator: Pleacă de lângă mine, că nu știu ce-ți fac.
  • George Simion: Te agresez sexual, scroafo!
  • Diana Șoșoacă: Ce faci, mă, tu?
  • George Simion: Te agresez sexual.
  • Diana Șoșoacă: Mă agresezi, tu, sexual, mă? Pe cine agresezi tu, sexual, mă? Nu ți-e rușine, bă violentule? Fătălăii de la AUR. Fă-tă-lă-ul!, fă-tă-lă-ul!”.

Și Diana Șoșoacă, și George Simion au transmis live cu telefonul întregul scandal.

author avatar
Andrei Ștefan
752 afisari

12 COMENTARII

  1. Pe cine să abuzeze sexual bulibașa simion?
    N-ati văzut și faza când simion își chema hauristii din sală să facă zid împotriva lui ȘOȘO 🤓…

    Adevărul e că atunci când cele votate sunt in contradicție cu cele afirmate verbal, păi e CIRC nene! Si aur chiar asta face! Spune una și votează alta! Vorbește adesea pentru binele țării și poporului, dar la vot trădează. Votează împotriva poporului.
    Șoșoacă are dreptate! Din păcate în curvărăsia aia din șparlament, nu te faci auzit decât cu scandal.
    Dacă ești molâu ești sortit pieirii.
    Că partidul aur e mare marlanie, m-am convins personal când am vb odată cu unu care se lăuda că e in aur. Se lăuda cu relația pe care o are cu simion, cu invitațiile la petreceri. Și a recunoscut că din interes personal s-a poleit… Oportunist adică! Zicea că „Acum e momentul să profit si eu!”. Dacă citește randurile astea, sigur se va recunoaște! Sper să și crape de rușine !

  2. :))))))))(
    Priceless. Imi place de cei doi fac show impreuna macar ne distreaza cei mai buni parlamentari.
    Da da Sosoaca are dreptate, Simion s-a dat cu esgablishmentul validat la israel de papa gata s a dat cu globalistii 🙂
    Cand are dreptate are

  3. Stie si Soso: pica plangerea penala privind violenta fizica, loviri si alte violente, facuta de un om bine facut impotriva unuia la juma’ din greutatea lui.
    Circareasa (dar nici cu Simion sau USR nu mi-e rusine) ne scoate din lumea civilizata, o sa ajungem ca in Parlamentele alea unde se bat cu pumnii si papucii.
    In loc sa vina cu argumente si sa combata prevederile anti sociale din buget..Fac circ !
    Circareasa in loc sa se ia de Guvern, il ataca pe contracandidat…pe Simion..

  4. mie imi plac de ei , oamenii vii nu mortaciuni ca restul , votez Aur . fac circ , numai asta auzi despre ei . cum protesteaza putin , gata , eticheta , fac circ

  5. Daca a fi viu se rezuma doar la a face scandal , sa nu ne miram de ce am ajuns intr_un
    asemenea hal.
    Toti cei cu asemenea conceptie vor vota AUR .
    Vorba lui Motoc, prosti dar multi Maria Ta !

  6. Tot circul a fost facut pentru ca atentia sa fie deturnata de la legea bugetului si lumea sa fie interesata de „dialogul” siropos dintre Sosoaca si Simion. Pentru a nu stiu cata oara presa s-a dus dupa fenta, firesc, te agresez sexual scroafo face un rating mult mai mare decat prezentarea unui buget in care se pare ca 5 + 5 = 14, asta nu intereseaza pe nimeni. Ne va interesa in 2025 cand se va face benzina 12 lei. Circul a avut si partea lui pozitiva, s-a ridicat cortina si am vazut clar ce banuiam mai demult. Tabara pesede s-a mai imbogatit cu un membru cu mare greutate.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger