AcasăPoliticaSimion + Orban = LOVE! Este cea mai nouă alianţă din politică....

Simion + Orban = LOVE! Este cea mai nouă alianţă din politică. De ce trebuie să se teamă Iohannis

simion orbanSimion + Orban = LOVE! Este cea mai nouă alianţă din politică. De ce trebuie să se teamă Iohannis

Copreședintele AUR, George Simion, a anunțat în urmă cu câteva zile că a început să strângă semnături de la parlamentari pentru suspendarea președintelui Klaus Iohannis. Pentru demararea procedurilor, AUR trebuie să strângă semnături de la cel puțin o treime din numărul total al parlamentarilor.

Simion a anunțat că au semnat deja pentru suspendare și parlamentari de la PNL, probabil referindu-se la parlamentarii plecați împreună cu Ludovic Orban din grupul partidului. De altfel, Orban a anunțat cu o zi în urmă ca va susține un astfel de demers.

Simion, ajutat de Ludovic Orban

George Simion susţine că sunt deputaţi PNL care au semnat pentru demiterea preşedintelui Klaus Iohannis, iar până acum ar fi strâns 200.000 de semnături. Simion mai spune că negociază și cu Ludovic Orban pentru susținerea acestui demers.

În momentul acesta, Klaus Iohannis trebuie demis și România trebuie să aibă președinte”, a declarat Simion. Întrebat dacă această construcție va fi împreună cu Ludovic Orban, Simion a răspuns:

Dacă Ludovic Orban își va face o forță politică, iar această forță politică va fi capabilă să treacă pragul electoral, putem discuta despre această alternativă.”

În perioada imediat următoare, noi nu avem cum să intrăm la guvernare, doar putem propune buni specialiști.

Putem să construim cu grupul de parlamentari pe care îl are domnul Orban în jurul lui, în acest moment domnul Orban nu are propriul partid. Dacă o să își facă propriul partid”, a explicat George Simion.

Orban vrea să se răzbune pe Iohannis

Co-preşedintele AUR a mai zis că a avut și are discuții cu Ludovic Orban, care este „foarte dezamăgit de felul în care s-a schimbat, peste noapte, Klaus Iohannis și cum, practic, a fost trădat”.

Nu avem nicio problemă în a discuta. Dialogăm cu toată lumea din Parlamentul României și credem că este de bun augur.

Trebuie să cooperăm în viitoarea variantă de opoziție cu domnul Orban, dacă nu ajungem la alegeri anticipate, pentru că așa ne-a spus PSD, în urmă cu trei săptămâni.

Totul se schimbă de pe o zi pe alta și, într-adevăr, opoziția de astăzi este puterea de mâine”, a mai precizat George Simion.

author avatar
Andrei Ștefan
739 afisari

4 COMENTARII

  1. Marii jurnalisti de la national gen panarama de andrei stefan care preia articole din alte parti si doar schimba titlul. National, il platiti degeaba pe acest parazit cu numele de andrei stefan. Pana si eu fac treaba mai buna decat acest cakat care are si ochi pe langa cel care imi iese mie din kur

  2. S-a găsit tusea și junghiul… Sică Mandolină & George Simion s-au înfrățit dezinteresat spre propășirea neamului românesc.
    Lipsește doar emulația colectivă pentru întâmpinarea viitorului Congres al Partidului (nu importă care).
    Cu avânt revoluționar vor ridica împreună, strâns uniți în jurul partidului, scumpa noastră patrie pe noi culmi de progres și civilizație. Amin.

    • Prostovane, política, deşi o mare curvă, mai înseamnă si negociere, si compromis. Daca se unesc ăia doi ca să-l suspende pe impostorul mare infractor Johannis, noi suntem de acord. Pe urmă n-au decât să-şi dea la gioale non-stop. Fireşte, nu aceeasi părere avem si despre alianța împuțită a imbecililor Ciolacu – Cîțu, care numai spre folosul nostru nu va fi. Dimpotrivă.

  3. @Anonimule:
    Ai produs și tu o mărgică, adică un comentariu de Gâgă.
    Politica înseamnă a trasa limitele peste care nu se trece. A defini partenerii nefrecventabili. Nu înseamnă că, oportunist, toată lumea să se înhăiteze cu toată lumea…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger