AcasăPoliticaSimion i-a scos peri albi premierului. Liderul AUR l-a urmărit pe Cîțu,...

Simion i-a scos peri albi premierului. Liderul AUR l-a urmărit pe Cîțu, întrebându-l de demisie: ”Cum e să avem un premier pușcăriaș?” – VIDEO

Simion i-a scos peri albi premierului. Liderul AUR l-a urmărit pe Cîțu, întrebându-l de demisie: ”Cum e să avem un premier pușcăriaș?” - VIDEO (foto: captură video Facebook/George Simion)

Imaginile zilei vin de la Parlament, acolo unde George Simion a așteptat ca Florin Cîțu să încheie conferința de presă – flancat de mai mulți liberali cunoscuți, pentru a-l lua la rândul său la întrebări pe actualul șef al Guvernului.

”Și demisia când vi-o dați?, l-a întrebat din start George Simion, până să înceapă să se țină după premier, pe holurile Parlamentului.

”Ați mai trecut pe la casierie, pe la Ambasada Rusiei, sau nu?”, i-a replicat Cîțu.

Simion nu s-a lăsat și a mers după premier, până la lift, răstimp în care l-a întrebat în câteva rânduri când are de gând să plece de la conducerea Guvernului.

”Deci când vă dați demisia? Ați fost totuși în închisoare! Cum e în închisoare? Cum e să avem un premier pușcăriaș?”, l-a mai întrebat Simion pe Cîțu, cu trimitere la ”episodul” din SUA, de acum 20 de ani.

Simion: ”Cîțu, fă-ți bagajele! Românii nu te mai vor!”

Episodul de pe holurile Parlamentului a survenit mesajului pe care Simion i-l transmisese lui Cîțu încă de dinainte de prânz, de această dată pe Facebook, cu trimiteri la moțiunea de cenzură anunțată de Alianța pentru Unirea românilor.

”Așa cum le-am promis românilor, premierul Cîțu cade. Numărătoarea inversă a acestei guvernări dezastruoase de la Palatul Victoria a început din momentul în care AUR a anunțat moțiunea de cenzură.

Vom face tot ce depinde de noi, vom trece peste orice bariere și vom acționa cu determinare pentru a le răspunde astfel românilor care ne cer de luni de zile să îi scăpăm de nenorocirea aceasta de premier care s-a înstăpânit la Palatul Victoria.

Cîțu, fă-ți bagajele! Românii nu te mai vor!”, a scris Simion.

author avatar
Andrei Coman
759 afisari

7 COMENTARII

  1. Pai ,ce ,l-au vrut vreodata?Ambasada Rusiei este o casierie saraca pe langa casieriile care ii indeasa pe acesti nenorociti cu milioane de doalari si euro sa ne distruga.Mutule,dormi?Cum e aia „fara ppenali in functii publice”?Uite ca acum ai un penal indreapta ta,prefacutule!

  2. Penalul cu puscaria facuta, e omu mutului , ca un facut, si il sustine si in PNDL 3 , un furt pe fata, ce mai , au votat prostii pe Mutulica, el actioneaza ca mutulica, da banii curge

  3. & Așa cum se știe femeile cu fiziologii sexuale importante au avut roluri semnificative în politică, chiar și în epocile când nu se punea problema, pentru femei, a egalității în drepturi cu bărbații ,? Probabil că „vaccinarea” este despre femei la Palatul Victoria, femei la Palatul Cotroceni, ăștia de se află în aceste vremuri prin funcții nevrând să renunțe, insistând pentru vaccinare, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger