AcasăPoliticaGeorge Simion reacționează pe tema blocării importului de cereale din Ucraina: „Slovacia,...

George Simion reacționează pe tema blocării importului de cereale din Ucraina: „Slovacia, Polonia şi Ungaria, normale la cap”

Preşedintele AUR, George Simion, s-a lansat într-un val de ironii la adresa premierului Marcel Ciolacu. L-a atacat pe şeful PSD pe marginea importului de cereale şi a eşecului aderării la Spațiul Schengen.

Guvernul României aşteaptă din partea Ucrainei prezentarea Planului de acţiune cu privire la măsurile eficiente de control al exportului pentru prevenirea denaturării pieţei cerealelor din ţara noastră, măsuri pe care s-a angajat că le va prezenta până la finalul zilei de luni.

Simion ia apărarea fermierilor români

Reamintim, guvernele din Slovacia, Polonia şi Ungaria au decis de unele singure să prelungească restricţiile, pe teritoriile lor, pentru cerealele ucrainene.

Slovacia este normală la cap, Ungaria este normală la cap, Polonia este normală la cap şi au interzis unilateral importul de cereale din Ucraina. Cinste lor! Slugile noastre de la Bucureşti au ales să stea iarăşi în genunchi şi să asculte idiocraţia de la Bruxelles şi să execute, nepunându-şi în vreun fel problema agricultorilor români. 

Anul trecut a fost teribil pentru noi, anul ăsta a anunţat premierul României că dublează cotele de cereale care tranzitează România. 

Dar nu e problema doar că tranzitează, problema e că şi rămân aici cereale şi produse agricole din Ucraina, care nu aparţine UE şi care dă orice echilibru, şi aşa fragil, peste cap”, a declarat Simion.

A râs de Ciolacu şi pe subiectul Schengen

Preşedintele AUR a mai spus, ironic, că problema Schegen va fi „rezolvată” de către premierul Marcel Ciolacu, deoarece acesta i-a dat în judecată pe austrieci.

Aţi văzut cu toţii umilinţa Schengen? Asta nu este dreptate şi asta nu este normalitate. 

Idiocraţia de la Bruxelles nu poate să pună nişte rasişti şi spun asta cu toată puterea cuvintelor, nişte rasişti care aruncă tricolorul românesc la gunoi şi nu ne recunosc drept egali, nu poate să-i pună la punct pentru că sunt prea preocupaţi de politicile verzi eco-marxiste şi de reglementarea capacului de la sticla de plastic. 

Da, probabil că rezolvă Marcel problema Schengen. I-a dat în judecată pe austrieci. Aţi văzut cu toţii, de luni suntem în Schengen. 

Austriecii fug speriaţi, îi văd şi pe aici, se ascund deja şi le e frică de Marcel. O rezolvă Marcel pe asta, cum a rezolvat-o şi cu plafonarea preţurilor de au ajuns românii astăzi să-şi dea întregul salariu pe hrană”, a declarat George Simion.

567 afisari

10 COMENTARII

  1. Croncanul ăsta numai latră dar când e vorba de ceva concret este împreună cu U.S.L.-ului.
    Sunt frați cu ceilalți securici, pluseriștii. La fel de peiculoși și de toxici.

  2. Cat de curand Shenghen nu va mai exista, deja au inceput controale la granita prin Franta, Italia, Austria si lista devine mare.

  3. Tradatorii de tara din echipa cistigatoare prefera sa bage in faliment toata agricultura romaneasca decit sa blocheze cerealele infestate ale raketilor.

  4. Slava Ucraina, sa vina cereale ieftine din Ucraina și produse alimentare. Asta este economie de piață cine vinde mai ieftin câștiga.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Iată românii care vor primi 2.100 lei în plus la pensie! Vezi dacă eşti pe lista Ministerului Muncii!

Românii mai au de aşteptat aproximativ 10 luni până să simtă în buzunar mult-anunţata creştere a pensiilor. Partea bună e că aşteptarea va merita...

România, deja cu un pas în Schengen! Austria şi-a dat acordul. Marcel Ciolacu: „Am spart gheața, merităm”

Veste bună pentru România. Suntem cu un pas mai aproape de Schengen. Cancelarul austriac Karl Nehammer și ministrul de Interne Gerhard Karner ar fi...