AcasăPoliticaSimion a mers la Cotroceni cu un cadou pentru Iohannis: „Nu poţi...

Simion a mers la Cotroceni cu un cadou pentru Iohannis: „Nu poţi să vii la ziua omului cu mâna goală” – VIDEO

sursa foto: captură video

Până să ajungă să intre, marți, la Cotroceni, la consultările cu președintele Klaus Iohannis, în vederea desemnării noului premier, discuții ce au loc chiar de ziua de naștere a șefului statului, George Simion, liderul AUR, a anunțat că i-a adus acestuia un cadou.

Sub forma unui bilet „de avion”, la bussiness class, cu destinația Tenerife. Biletul e doar dus – din câte a ținut să menționeze deputatul aflat în fruntea AUR.

„Avem aici un bilet pentru domnul Klaus Iohannis, cadou de ziua lui. La asemenea consultări, i-am adus şi noi un cadou simbolic. E numai într-un singur sens spre Tenerife, la bussiness class, cum îi place domnului Klaus Werner Iohannis”, a spus George Simion, în fața presei.

Cu tot cu propunere de premier

„Acesta e biletul şi îi ducem şi programul de guvernare, domnului Klaus Werner Iohannis. Vom veni cu o propunere de premier. O să v-o spunem la final propunerea noastră de premier”, a completat liderul AUR.

Simion a fost întrebat de jurnaliști de unde i-a venit ideea cu biletul acela de avion. „Păi nu poţi să vii la ziua omului cu mâna goală. Dacă PSD i-a dat încă un premier din partea PSD am vrut şi noi să îi dăm ceva ce îi place lui Klaus Iohannis. Sper că e comparabil cu cadoul primit de la PSD”, a răspus liderul AUR.

„Sunt consultări formale, dar noi am zis să îl tratăm cu respectul cuvenit, din condescenţă instituţională”, a mai spus Simion.

author avatar
Andrei Coman
529 afisari

19 COMENTARII

  1. Gheorghe Dincă, de după gratii: „Să nu mă mișc de aici dacă …”
    13 iunie 2023
    https://www.cotidianul.ro/gheorghe-dinca-de-dupa-gratii-sa-nu-ma-misc-de-aici-daca/

    Cum au ascuns teroriștii NATO USA UE dosarul dispariției celor două fete de la Caracal și l-au bătut pe Dincă să spună că el a făcut, fetele au fost violate de soldații USA de la baza teroristă Deveselu și ca să nu se afle de prostituția din aceea baza au mușamalizat dosarul și l-au condamnat pe ăsta fără ca să se găsească cadavrele. L-au bătut teroriștii militeni trei ore ca să spună ce nu a făcut, dacă el le omora se găseau cadavrele dacă le-u omorit teroriștii NATO USA UE de la Deveselu nu trebuie găsite ca statul mafiot terorist corupt să nu strice relațiile cu teroriștii NATO USA UE.

    Niciodată în Istoria criminologiei NU a fost găsit vinovat un suspect fără a avea cadavrul de care ar fi acuzat, nu poți condamna pe cineva dacă nu ai cadavrul, ” justiția” coruptă acoperă pe adevărații vinovați și l-au luat pe ăsta care le furniza fete la baza teroristă Deveselu la soldații teroriști drogați USA NATO UE.

    Cînd un om spune că e nevinovat se luptă, dar parchetul mafiot corupt ascunde pe criminalii soldați USA NATO UE care le-au violat pe fete dar noi poporul nu avem dreptul la adevăr ci doar minciunile lor servite cu gogoși expirate. Ar fi tare să apară fetele atunci să vezi circ. Pina nu se găsesc cadavrele nu poți condamna un suspect că dacă erau găsite se preleva ADN de la cei care le-au răpit și violau și se descoperea ca ăsta e nevinovat.

    Ce spun cititorii:

    Rotativa crimei spune:
    13 IUNIE 2023 LA 11:54
    Dinca scos tzap ispasitor pentru actziunile unui intreg „sindicat al crimei”
    Cu ce zbateri si eforturi politrucii de la Bucuresti erau uniti(o alta rotativa) indiferent de partid sa jistifice inactiunea polititie si procurorilor de parca se straduiau sa nu incurce pe multi sa termine ce au inceput sa nu care cumva sa-i descopere pe aia sa ramana ca acum Dinca singurulul vinovat, desi era evident ca sunt mana-n mana securisti, politruci, justitiari toti uniti cu faptasii sau chiar ei faptasii, una si aceiasi mafie. Dinca a incasat lovituri si bocanci sa taca sa nu vorbeasca despre adevaratele grozavii si autorii lor.
    S-a mai aplicat si la „Revolutie” Ceausescu singurul de o mie de morti, raniti, in rest niciun vinovat, ca sa vezi. Au fost si inca sunt politica, afaceri cu statul mafiot.

    Ticăloșii! spune:
    13 IUNIE 2023 LA 11:20
    Păi era clar că soldații americani au făcut- o ! Trebuie să fii nebun să nu vezi că omul spune adevărul .Nu te pui cu NATO ca cu comuniștii,iasă cum vor ei,trebuia să scoată un vinovat și l- a găsit pe ăsta cel mai lipsit de apărare,insă nu sperau să nu moară după bătăi.

    axon spune:
    13 IUNIE 2023 LA 12:31
    O certitudine este faptul ca in seara cand Dinca a fost prins de politie…ambasadorul american a venit in graba la Guvernul roman. De ce???…La fel de dubios este faptul ca Ministrul Justitiei Ana Birchal a iesit personal la TV sa ne asigure ca Expertiza a declarat pe Alexandra ca fiind sigur arsa in butoi!!! De ce a facut Ana Birchal acest gest iesit din comun? A vrut sa inlature suspiciunea ca Alexandra a avut tangenta cu baza Americana Deveselu si s – a pronuntat asupra vinovatiei lui Dinca inainte de judecata.
    …Motivatia Anei Birchal s – a dezvaluit cand a refuzat ordinul Premierului Dancila, atunci ministra justitiei s- a autodetonat.
    Iesirile disperate ale Anei Birchal, put a un coverup prost pe repede-nainte.
    A fost trimisa de superiori urgena sa drege cum cum o puteatea, cat mai repede sa nu se afle, mai mult a atras atentia si i-a dat de gol. Birchall si multe alte personaje sus-puse.

  2. Klaus Werner Iohannis
    (ortografiat în germană Johannis, n. 13 iunie 1959 , Sibiu, România
    d. 13 iunie 202X, neidentificat) este un politician român de etnie germană, care din 21 decembrie …
    Religie: Biserica Evanghelică de Confesiune Augustană din România
    Număr de copii: @

  3. Sunt curios , pe-al carui stat de plata se afla handilaul ala de Ceausescu? Ca prea e informat la obiect si apare unde trebuie si cand trebuie… Si nici nu si-a luat-o in mufarina pana acum.

  4. dinca din Caracal,
    cioaca cu elodia,
    ala cu fetitza cadavru din somiera
    -” toxic masculinity”,
    astia ce prinde aia phoote,e proiectul ” men are pigs”
    se va implementa preventia-vaccin si adio testosteron nociv!
    (sperma va fi de import,
    alba de la negri)

    • O reacție considerabilă au avut-o tinerele din organizația GirlUp Romania, o asociație formată din 38 de fete cu vârste cuprinse între 15 și 18 ani, de la aproape zece licee diferite din București și alte patru din restul țării.

      „Deși provenim din medii foarte diferite avem toate aceleași experiențe”, au arătat tinerele într-un comunicat de presă. „România a crescut fete care, până la vârsta de 15 ani, împărtășesc între ele în conversații de zi cu zi diferite tactici de prevenire a violenței. Toate avem povești. Ce este mai rău este că fiecare prietenă pe care o cunoaștem are, la rândul ei, o poveste la fel ca a noastră. Avem noroc că gravitatea acestor experiențe nu s-a intensificat, însă pentru Alexandra și Mihaela din păcate acesta nu a fost cazul. De aceea suntem aici, pentru că această țară nu își ascultă femeile și fetele”.

      „Cade Una, Cădem Toate”. Manifest de solidarizare feministă internaţională. Ce revendicări au asociaţiile pentru drepurile femeilor
      Simona Chirciu
      Publicat:
      09.08.2019 17:39
      Ultima actualizare:
      03.08.2022 09:21

      Mai multe asociaţi din ţară şi din străinătate au transmis vineri un manifest cu privire la nevoia de solidarizare pentru apărarea drepturilor victimelor violenţei sexuale şi domestice, ca urmare a cazului de la Caracal.

      Manifestul cuprinde o serie de revendicări privind accesul victimelor la servicii medicale, sociale şi juridice, arătând că lipsurile din sistem încalcă dreptul victimelor la justiţie.

      „Pe 26 iulie, Alexandra Măceşanu, în vârstă de 15 ani, a fost dată dispărută. Adolescenta fusese răpită cu trei zile mai devreme de pe lângă oraşul Caracal, sechestrată şi violată de către Gheorghe Dincă, în vârstă de 65 de ani. Dincă a mărturisit uciderea atât a ei, cât şi a Luizei Melencu, dispărută în aprilie. Şocul provocat în societate de către evenimente s-a prelungit în zilele ce au urmat când am aflat că Alexandra s-a luptat şi a reuşit să sune de trei ori poliţia în cele trei zile de sechestru.

      -chestia cu politia e in SECUNDAR,
      victima colaterala:
      in pwlitzie sint si femei….un fel de femei,
      par de unica folosintza.
      (par gonflabile nevulcanizate)

      • era una la metrou,chiar azi:
        -135 centimetri inaltime,
        poate 42 de kile:
        avea pistol!

  5. era sa uitam esentialu,
    partea aia „toxica”

    -Cioaca e nevinovat

    -Dinca e nevinovat

    (sa ne scuze ca i-am pus alaturi pe lista)

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger