AcasăPoliticaSimion a mers la Chilia să vadă cu ochii lui ce fac...

Simion a mers la Chilia să vadă cu ochii lui ce fac ucrainenii la Canalul Bâstroe: „Apa a scăzut cu 60 cm”

simion george

George Simion a mers el însuşi la Chilia ca să vadă ce fac ucrainenii la Canalul Bâstroe. Liderul AUR a confirmat lucrările de adâncire, care au provocat un efect dezastruos pentru Dunăre.

Regimul Zelenski a adâncit fără acordul României inadmisibil de mult Canalul Bâstroe, din Dunăre, afectând puternic ecosistemul.

Delta Dunării, soartă dramatrică

Guvernul de la Kiev a încălcat mai multe tratate internaționale, iar Ministerul de Externe de la București, respectiv Palatul Victoria și președintele Klaus Iohannis par că au închis subiectul.

Am venit în Delta Dunării pentru că premierul Ciucă spunea că nu are informații despre ce se întâmplă aici. O să i le transmitem noi.

Ce mi se pare de-a dreptul strigător la cer este că ucrainenii au folosit la operațiunea de adâncire a Canalului Bâstroe probabil motorină donată de România.

Localnicii din Chilia se plâng că apa (n.r. – nivelul) a scăzut cu 60 de centimetri. Uneori mai scădea cu 5-10-20 de centimetri. Dar nivelul apei a scăzut dramatic în ultimele zile, nu se mai găsește pește în Deltă”, a declarat George Simion.

author avatar
Andrei Ștefan
658 afisari

16 COMENTARII

  1. fix 60, nu 59 sau 61? bai sa-ti fvti una! auzi mai simehoane nu vrei tu sa revendici buceagul daca ai sange in chix?

  2. Tam tam pe tema canal, Romania condamnă ukraina pentru efectul dezastruos asupra deltei, dar sa nu uitam că a fost Sfintul Dideu acum citeva zile la Kiev și de sa plins Volodea că rominasii noștri îl caută între dinți o sa auziți mîine, poimiine cum sar ca fripți ai noștri dregători cu declarații cît de benefic este canalul ” renovat ” pentru ecosistem și o să ajutăm ukraina să-și continue lucrările financiar, cu combustibil că….de….la ei e război, iar noi avem de unde.

  3. Ia frumușel la începutul fiecărei luni pentru cei care le știți pe toate mișcați poponețele la orașele de la granița cu Ucraina la moneygram și o să vedeți cum primesc refugiații de război ukr 130 euro de căciulă lunar și tot frumușel înapoi peste graniță la casele lor. Nici unul nu locuiește în Ro, toți șint din județele vecine cu rominia unde este viața normală. Nu sint nici din Xerson. nici Dombas sau Mariupol. După aceasta mergeți și voi cu cardul spre a ridica generoasa alocație pentru copii de 55 euro

  4. Bai Simion, chiar sepram ca d ela vara sa sece de tot Delta Dunarii, numai asa al drakului, sa vedem ce dume o sa mai bage atunci dulapul si ciukanezul tradator de neam prost si de colonie esuata semi-bananiera !! Se vede clar cum astia cu totii sunt pe blat, e clar ca stiau inca de anul tracut ce anume fac haholii aia ukro-na-zi pe acolo, astia nu sunt conducatori de popare, astia sunt numai ucigasi de popoare !! Altfel vedeti si voi cum vorbesc despre faptul ca ce daca dau rusnacii cu cateva nucleare tactice in Kievul nazist, asta e propaganda ca sa ii pregateasca pe romanasi sa accepte majoritatea sa vrea sa mearga ca si carne de tun in campiile de neam prost din ukro-na-zia, ceea ce toti, dar absolut toti cobaii pampasi si fraieri de vaxxinati in cap o vor si face, complet pe gratis, sigur si eficient 🙂 Totul face parte din Agenda 2030, iar miliardarii care conduc lumea deja au hotarat ca polonezii si romanasii sunt urmatorii pe lista cu carnea de tun !! Bai maciuca, atentie la mine: Drepti, Culcat, Drepti, Culcat !! Ha ha ha 🙂 Nu de alta, bai ciukanezule, dar trebuie sa fii in forma in transee, sa poti sari in sus in slapi de bucurie 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger