AcasăPoliticaȘi Nicușor Dan a aflat rezultatului COVID: ”Voi mai rămâne în izolare...

Și Nicușor Dan a aflat rezultatului COVID: ”Voi mai rămâne în izolare până…”

Și Nicușor Dan a aflat rezultatului COVID: ”Voi mai rămâne în izolare până...” (sursa foto: Facebook/Nicușor Dan)

La scurtă vreme după ce dinspre Palatul Victoria se anunțase că testul pe care l-a făcut în cursul acestei zile prim-ministrul Ludovic Orban este negativ, s-a aflat că un răspuns similar a primit și primarul ales al Capitalei, după ce și acesta din urmă a mers să se testeze pentru noul coronavirus.

Rezultatul testului Covid făcut la cerere este negativ. Nu sunt încadrat în definiția de caz, deci nu am obligații legale de izolare.

Totuși, pentru maxima protecție a celor din jur voi mai rămâne în izolare până vineri 9 octombrie inclusiv, când voi și repeta testul”, a precizat, în urmă cu scurtă vreme, Nicușor Dan, pe pagina sa de Facebook.

Atât Ludovic Orban, cât și Nicușor Dan au făcut acest pas după ce săptămâna trecută au fost prezenți în studioul unei televiziuni, la o zi distanță, în emisiunea al cărei moderator a fost confirmat, recent, cu noul coronavirus. De altfel, și Ludovic Orban a decis să rămână în izolare, până joi, 8 octombrie, zi în care va face un al doilea test pentru COVID-19. DETALII AICI.

Cum arată cifrele anunțate luni

Reprezentanții Grupului de Comunicare Strategică au anunțat, luni, că în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 1.591 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19). Și că până pe 5 octombrie, în România au fost confirmate 137.491 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19), iar 108.526 de pacienți au fost declarați vindecați.

Totodată, s-a aflat că în București au fost confirmate în total 19389 de cazuri, 562 dintre acestea fiind noi.

author avatar
Cristina Stefan
170 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger