AcasăPoliticaȘi de mască ce se alege?

Și de mască ce se alege?

3.234 de pagini cuprinzând e-mail-urile lui Faucy, care demonstrează minciuna cu măștile care, chipurile, ne protejează de Covid 19. O minciună mondială, gândită și pusă în practică până în cele mai mici amănunte.

Sunt dezvăluiri cutremurătoare publicate de colegii de la www.activenews.ro, în articolul „Se surpă minciuna Covid”.  Niciodată masca nu ne-a protejat. Nici nu avea cum și asta s-a și demonstrat. Au fost și medici români care s-au pronunțat fie împotriva ei, fie au arătat că este inutilă. Sistemul a avut grijă să-i marginalizeze, opiniile lor fiind contrare mai marilor zilei. Devenise laitmotivul discursurilor lui Klaus Iohannis, despre care refuz să cred că era neinformat. Era practic imposibil să nu știe că masca nu ne folosește. A intrat însă în jocul spaimei mondiale. Virusul trebuia ridicat la nivel de bau-bau planetar, dându-i-se alte valențe decât cele reale. Spălatul pe mâini nu era rentabil. Masca, în schimb, da. Se profilau afaceri de milioane, sute de milioane de euro sau dolari. Se putea rata așa ceva? Nu.

Presa străină a publicat mii de articole despre Covid 19. Taberele, aceleași: pro și contra. Au fost luate în seamă doar cele care conveneau. Populația trebuia dresată prin semănarea fricii. Era un exercițiu care abia începuse și ale cărui consecințe le vom simți mai târziu. Cavalerii „Apocalipsei Covid”, care la începutul pandemiei doar că nu îți prevesteau moartea grabnică în lipsa măștii, acum au amuțit. Rar mai apare câte unul care, în treacăt , mai scapă câteva vorbe. Se ascund în spatele vaccinării, devenită peste noapte mult mai importantă. Probabil că peste un timp se va dovedi că și aici s-au înșelat. Nimeni nu și-a cerut scuze că masca a fost o cacealma. Ar fi însemnat să recunoască implicarea într-o mascaradă planetară, în care se jucau cu sufletele oamenilor. Cei mai aprigi susținători ai măștii de protecție au cam dispărut din peisaj. Pe Arafat nu l-a mai văzut nimeni ținând prelegeri de-a dreptul tâmpite cu obligativitatea purtării ei și în casă. Sau pe Tătaru, care ne spunea să purtăm chiar două. Au plecat fără să-și ceară scuze. Măcar atât. În urma lor au rămas doar profitorii care s-au îmbogățit din frica celorlalți.

author avatar
Valentin Boeru
1.259 afisari

21 COMENTARII

  1. Cititi cine este Mihai Somanescu , redactor-sef la ActiveNews : ” FAKE NEWS ” CE SPUN AUTORII SITE-URILOR CONSIDERATE MINCINOASE IN ROMANIA „-Digi 24, 12 Martie 2017 , ora 14:47 .

  2. 1. Mihai Șomănescu nu mai este de aproape un an redactor la activenews.

    2. Dacă digi este sura dv de informare, nu mai e nimic de spus.

    3. Mailurile sunt reale și adevărate și au fost publicate de site-uri din străinătate foarte credibile.

  3. Daca a plecat Mihai Somanescu nu mai este mincinos ActiveNews ? Nu doar Digi 24 spune asta , e plin internetul cu dezvaluiri despre activenews . De ce e obligatoriu ca ” mailurile ” sa fie ” reale si adevarate ” , pentru ca ” au fost publicate de site-uri din strainatate ” extrem de obscure ?

    • In articolul de la active news gasiti cateva linkuri inclusiv catre documentul pdf care contine mesajele lui Fauci. Daca nu cunosti limba engleza foloseste google translate sau apeleaza la un prieten care o cunoaste. Daca dupa lectura continui sa fii neincrezator esti indreptatit sa iti faci publica opiniile. Pana atunci, tot ce reusesti sa faci este sa-ti expui apartenenta politica sau prostia.

      • Exact asta am facut eu , mi-am expus apartenenta politica la partidul mancurtilor , slugarnicia si prostia . Nu sunt ” paul ” , sunt Constantin Moldovean Tiraspol zis Kostea Sugiuk .

  4. @ Obligația celor ce au votat este de a susține partidele pe durata mandatelor pentru care și-au dat votul, dacă a fost un vot bine intenționat, ? Partidele politice pot solicita celor ce i-au votat să contribuie la aplicarea politicilor și a deciziilor luate în partid, ? Politicienii nu pot impune politicile partidelor pe care le reprezintă celor ce nu i-au votat, ?

    • Ai uitat să precizezi daca un partid sau un politician care nu respecta promisiunile făcute sau acționează contrar fata de declarațiile din campanie poate fi inlocuit? Alegătorii au dreptul sa-i biciuiasca in piața, în public? Un judecător poate sa-i condamne pentru perjur?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger