AcasăPoliticaȘi-a anunțat demisia din USR! Reproșuri dure: ”Lipsa de transparență și politica...

Și-a anunțat demisia din USR! Reproșuri dure: ”Lipsa de transparență și politica de gașcă au devenit…”

Și-a anunțat demisia din USR! Reproșuri dure: ”Lipsa de transparență și politica de gașcă au devenit...” (sursa foto: Facebook/Florina Presadă)

Plecare sonoră din rândurile Uniunii Salvați România! Fostul senator Florina Presadă și-a făcut publică, vineri dimineață, decizia de a pleca din formațiunea politică din care făcuse parte în ultimii patru ani. Nu oricum, ci aducând o serie de reproșuri la adresa noului USR.

Pare-se că picătura care a umplut paharul a fost recenta propunere la nivel de secretar de stat în Ministerul Dezvoltării, în persoana vicepreședintelui USR Timiș, în prezent consilier județean. ”Azi (vineri-n.n) mi-am înaintat demisia din USR biroului filialei USR Sector 3. A fost o decizie pe care am luat-o cu inima grea dar privind spre viitor.

Adevărul este că nu mă mai regăsesc în această construcție politică de ceva vreme iar după decizia BN USR de aseară de a-l propune pe Călin Badiu ca secretar de stat la Ministerul Dezvoltării, mi-a fost clar că expertiza mea nu mai este de folos în această organizație.
Dubla măsură, ipocrizia, lipsa de transparență și politica de gașcă au devenit emblematice pentru noul USR”, a scris Presadă pe pagina sa de Facebook.

Rămâne în politică

”Numirile politice pentru anumite poziții sunt firești și pot accepta că cei ajunși la putere îi vor prefera pe unii în detrimentul altora, dacă au de ales între oameni cu competențe similare. Dar ce nu pot accepta este ca în urma acestor numiri să aibă de suferit serviciul public sau ca aceste numiri să nu țină cont deloc de competențe”, a completat aceasta.

Fostul parlamentar USR a făcut, totodată, referire la și la alte plecări din rândurile acestui partid. ”Au fost 4 ani plini, din care am învățat foarte mult, ca om și ca politician. Am cunoscut în USR oameni extraordinari pe care altfel nu i-aș fi întâlnit. Din păcate, mulți dintre ei au părăsit deja partidul și mulți o vor mai face”, a avertizat Presadă.

Mai mult, fostul senator a ales să menționeze că pasul anunțat vineri nu presupune retragerea sa de pe scena politică. ”Nu e timpul pierdut pentru apariția altor noi formațiuni politice în care să se regăsească oameni ca mine și ca voi și care să fie mereu și mereu factorul de progres în societate și în politică. România are nevoie de noi.

Despărțirea mea de USR nu înseamnă și dorința de a mă despărți de politică”, a subliniat Florina Presadă în mesajul prin care și-a făcut publică despărțirea de USR.

434 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger