AcasăPoliticaȘi-a anunțat demisia din partidul „salvatorilor”. Cosette Chichirău: „La USR motorul e...

Și-a anunțat demisia din partidul „salvatorilor”. Cosette Chichirău: „La USR motorul e cam gripat și nu mai trage”

sursa foto: Facebook/Cosette Chichirău

Deputata Cosette Chichirău a anunțat, în prima zi a acestei săptămâni, că și-a dat demisia din Uniunea Salvați România (USR). Ca urmare a plecării din partid, va activa ca parlamentar neafiliat.

Chichirău este deputată de Iași, fiind aleasă pe listele electorale ale USR.

Cosette Chichirău a postat, luni după-amiază, un mesaj pe pagina de Facebook, anunțând „despărțirea” de USR, partidul condus de către Cătălin Drulă.

„Astăzi mi-am dat demisia din USR. Mișcarea reformistă a generației noastre trebuie continuată și revigorată, iar la USR motorul e cam gripat și nu mai trage. Când faci aceleași lucruri cu aceleași metode și aceiași oameni ani de zile și nu obții rezultate, e cazul să încerci altceva. N-am vrut să renunț la USR prea devreme, dar s-au acumulat destule dovezi că acum nu mai este prea devreme. Poate chiar puțin cam târziu”, a scris Chichirău.

Vrea să candideze la Primărie

Totodată, deputata a menționat că intenționează să candideze Primăria Iași. La alegerile din 2024. „Rămân deputat și candidez la Primăria Iași. Cum am anunțat acum un an, nu voi mai candida la parlamentare, de la niciun partid, nici măcar de la unul nou.

Două mandate sunt arhi-suficiente, dar sunt gata să fiu mentorul altora. Dincolo de asta, hai să vedem cum construim ceva mai mare și mai adaptabil”, a mai ales să transmită Chichirău pe rețeaua de socializare.

author avatar
Andrei Coman