AcasăPoliticaȘi-a anunțat demisia din partidul „salvatorilor”. Cosette Chichirău: „La USR motorul e...

Și-a anunțat demisia din partidul „salvatorilor”. Cosette Chichirău: „La USR motorul e cam gripat și nu mai trage”

sursa foto: Facebook/Cosette Chichirău

Deputata Cosette Chichirău a anunțat, în prima zi a acestei săptămâni, că și-a dat demisia din Uniunea Salvați România (USR). Ca urmare a plecării din partid, va activa ca parlamentar neafiliat.

Chichirău este deputată de Iași, fiind aleasă pe listele electorale ale USR.

Cosette Chichirău a postat, luni după-amiază, un mesaj pe pagina de Facebook, anunțând „despărțirea” de USR, partidul condus de către Cătălin Drulă.

„Astăzi mi-am dat demisia din USR. Mișcarea reformistă a generației noastre trebuie continuată și revigorată, iar la USR motorul e cam gripat și nu mai trage. Când faci aceleași lucruri cu aceleași metode și aceiași oameni ani de zile și nu obții rezultate, e cazul să încerci altceva. N-am vrut să renunț la USR prea devreme, dar s-au acumulat destule dovezi că acum nu mai este prea devreme. Poate chiar puțin cam târziu”, a scris Chichirău.

Vrea să candideze la Primărie

Totodată, deputata a menționat că intenționează să candideze Primăria Iași. La alegerile din 2024. „Rămân deputat și candidez la Primăria Iași. Cum am anunțat acum un an, nu voi mai candida la parlamentare, de la niciun partid, nici măcar de la unul nou.

Două mandate sunt arhi-suficiente, dar sunt gata să fiu mentorul altora. Dincolo de asta, hai să vedem cum construim ceva mai mare și mai adaptabil”, a mai ales să transmită Chichirău pe rețeaua de socializare.

author avatar
Andrei Coman
790 afisari

19 COMENTARII

  1. Ce muista ….
    Un Iasi ca sectorul 1 cu gunoaie cat gardul si sobolani mai mari ca pisicile
    mue cosete
    mue usr
    mue reper
    mue tradatorilor

  2. Kosetta ce faci tu stricato
    Tu useristo ca.ca.to nebuna
    Nu-ti mai place pi.sa.tul tembelo
    Vrei mai ceva ,vrei un falus de guma!?

    Roaga-te de maimutza aceea grasana
    Prietena cu macoveica criminala de oameni
    Sa-ti dea si tie falusuri multe
    Sa nu mai pleci de la usereaua .Satana !

    • Tu, bula, ai absolvit liceul? Intreb deoarece nu vreau sa ma dezbat cu un handicapat amarat.

      • Deci are un PhD in furt calificat din banii altora.
        Cum se face ca toti Phd-istii astia esueaza in politica, in loc sa munceasca cinstit in cercetari, in munci creatoare?

  3. Closette milita pentru renuntarea la apartamente, case, terenuri si exploatarea lor in comun idee de la Lenin si Marx.
    A zis ca vom fi fericiti numai cand nu mai avem….proprietati.
    Slava USR.
    Iesenii sper sa si revina.

  4. Drogangeala si betivaneala sunt incompatibile cu bufeurile menopauzei. Closete a facut pauza la iarba si tras pe nas si a cazut in depresie. Cum a ajuns si ea o hoasca respectabila nu mai poate sta alaturi de mucosii acneici ce se trag cu trotineta pe trotuar, asa ca nu se mai „regaseste” in creatia de laborator a SRI, cunoscuta pe piata ca USR. Nu prea ii place gustul de pipiloanca, ca altfel ar fi fost recuperata de bubosenia pamantului ce se da sef pe REPER. Pana ii trec bufeurile ii recomandam Climenum, lubrifiant vaginal si multa odihna. Sa lase gandurile depresive de a candida la primarie; nu de alta, dar se mai umple si de candida de la stres si exces de medicamente (drugs).

  5. Vaii cum sa te ,,dezbati” tu cu un amarat handicapat ,fereasca Domnul …adica domnul satana in care crezi tu cu sleahta ta de 2%Niste loaze cu mintile pierdute pe coclauri straine Destrabalate si umplute de boli prin amsterdamurile vestului!Titlul universitatii de unde l-ai luat…?De pe fatada buticului unde se vand seringi preumplute asa-i tu Kosetta kiki

  6. Kosetta …tu chiar nu-ti dai seama ca esti bolnava la scufie?Chiar nu te duce mintea ta de hahalera ca esti deraiata de la normal?Tu nu realizezi ce inseamna un comportament bizar ,generator de conflicte?Tu crezi ca Iesenii au nevoie de tine o deviata ca tine ?Ei s-au saturat de domnul Buba cel care a ramas gravid si nu stie cu cine,de un alogen anapoda si pe invers ,de un Barna hot adica de niste fiinte oportuniste si cu care n-ai cum sa te intelgi fiind vesnic nervoase si cretine?Sictir Kosetta cu tot cu masasutesul tau de 2 bani !

  7. Mintea ta e gripata tu basoalda scarboasa Faci parte dintre femeile alea nebune ,care tipa (sunt isterice) au nume luate de pe sticla cu otet frantuzesc ,gandul le este dat pe ciordeala ,ranjesc cu nerusinare dupa ce sunt dovedite hoate de voturi Siktir scarboseniilor Toate nebunele s-au oplosit la partidutzul extremist USR

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger