AcasăPoliticaSevil Shhaideh, noul membru al Guvernului, va depune in scurt timp juramantul...

Sevil Shhaideh, noul membru al Guvernului, va depune in scurt timp juramantul la Cotroceni

(sursa foto: presidency.ro)

UPDATE: Noul ministru al Dezvoltarii a depus juramantul, in cadrul unei scurte ceremonii desfasurate la Palatul Cotroceni si la finele careia Klaus Iohannis i-a urat succes in noua functie, respectiv cea de lider al ministerului in cadrul caruia Sevil Shhaideh a fost secretar de stat vreme de aproximativ trei ani.

(sursa foto: presidency.ro)

––-

E oficial: Sevil Shhaideh va prelua portofoliul Dezvoltarii Regionale, de la Liviu Dragnea, la mai putin de o saptamana de la demisia social-democratului.

Odata ce seful statului a primit din partea premierului Ponta, liderul social-democrat, propunerea pentru sefia Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice (MDRAP), dupa discutiile pe care le-au avut, in cursul zilei precedente, pe aceasta tema, era asteptat anuntul oficial, de la Cotroceni, in privinta numirii lui Shhaideh (50 de ani) in echipa guvernamentala.

Iar acesta a venit in cursul amiezii de joi. Drept urmare, in conditiile in care presedintele Iohannis a luat act de vacantarea functiei ministeriale, odata cu demisia lui Dragnea, seful statului a semnat, tot in cursul zilei curente, si decretul de numire in postul respectiv a actualului secretar de stat in MDRAP, Sevil Shhaideh, cea care ii va succeda fostului vicepremeir la sefia ministerului.

In scurta vreme, mai exact in mai putin de o ora, va incepe si ceremonia de depunere a juramantului, prilej cu care Sevil Shhaideh va deveni, oficial, ministru in Executivul Ponta 4. Evenimentul urmeaza sa inceapa la ora 17, si se va desfasura in prezenta sefului statului, al Guvernului, a presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului, dar si a ministrilor Executivului condus de catre Victor Ponta.

sursa foto: telegrafonline.ro

author avatar
Cristina Stefan
271 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger