AcasăPoliticaȘerban Nicolae a găsit soluția și candidează, până la urmă, la parlamentare:...

Șerban Nicolae a găsit soluția și candidează, până la urmă, la parlamentare: ”Eu țin cu România!”

Candidează pentru un nou mandat de senator, pe listele PER (sursa foto: Facebook/Șerban Nicolae)

Nici bine nu s-a aflat că Șerban Nicolae a ales să părăsească Partidul Social Democrat, nemulțumit de faptul că numele său nu s-a regăsit pe listele PSD-ului pentru parlamentarele programate în decembrie, că senatorul care a condus, la un moment dat Comisia Juridică a Camerei Superioare a Legislativului, a anunțat că va candida, totuși, la scrutinul de la finele acestui an.

Începând cu începutul, Nicolae le-a dat de veste celor care îi urmăresc pagina de Facebook în ce context a decis să părăsească tabăra PSD-ului. ”Astăzi am fost pus în fața celui mai greu moment din cariera mea politică. Acela de a-mi da demisia din partidul pe care, împreună cu alți colegi, l-am înființat in 1992. Am pierdut multe competiții politice, cu precădere în interiorul propriului partid. Am pierdut și o competiție electorală pentru Parlament, iar pe alte trei le-am câștigat Niciodată nu mi-am pus problema să plec din partid în funcție de rezultatul competițiilor politice la care particip. De peste 23 de ani sunt avocat. Spre deosebire de alții, eu am o meserie. O profesie liberă, bazată pe concurență și valoare individuală. Nu am avut contracte cu autorități publice sau companii de stat. Niciodată nu am candidat la o funcție publică pentru a avea un loc de muncă”, a ținut să precizeze Nicolae, într-o amplă postare destinată subiectului plecării sale din PSD.

Săgeți în direcția unor colegi din PSD

Senatorul nu a trecut cu vederea unele decizii din rândul PSD-ului, care l-au vizat direct, inclusiv ”ratarea” obținerii celei de-a doua funcții în stat. ”Am militat pentru legalitate și transparență. Zeci de legi și mii de texte normative au la bază ideile și munca mea. Însă, maxima acuratețe în judecarea activității mele politice o dă reacția adversarilor politici, a celor care își doresc distrugerea PSD. Încrâncenarea, agresivitatea, minciunile (încă mai sunt cetățeni convinși că am fost cândva șofer!) și disperarea cu care am fost atacat și cu care s-a cerut conducerii partidului îndepărtarea mea din funcții și chiar din PSD arată clar de cine s-au temut aceștia cu adevărat. Cine le demască impostura, hoțiile și abuzurile. Fără îndoială, nu sunt singurul. Niciodată nu au reușit să mă înfrângă pe plan profesional, în confruntările de idei și în argumentație.

Colegii mei m-au desemnat printr-un vot consistent, după două tururi de scrutin și alegând între patru candidați, drept candidatul PSD la funcția de președinte al Senatului, încă din februarie. Las campionilor în intrigi interne bucuria de a justifica de ce au blocat procedura și au preferat impostura”, susține Nicolae.

Candidează pe listele PER

Acestea fiind spuse, senatorul recent demisionar și-a anunțat și intenția de a intra în cursa pentru parlamentarele din acest an pe listele Partidul Ecologist Român. De altfel, tot Nicolae a confirmat că pe acestea se va regăsi și numele unui alt social-democrat care abia ce apucase să își anunțe plecarea din partidul condus de Marcel Ciolacu – Liviu Pleșoianu.

”Am decis să candidez pentru un nou mandat de senator. Îi mulțumesc lui Dănuț Pop și colegilor săi din Partidul Ecologist Român pentru că mi-au oferit această posibilitate și au asigurat formalitățile necesare. Pe unii îi cunosc de mai mult timp și împreună am conceput proiectul prin care scoaterea din țară a lemnului brut să fie interzisă pentru zece ani și sancționată ca infracțiune. Nu sunt o vedetă politică și nici soluția-miracol. Sunt un om de echipă. De aceea, alături de colegii de la P.E.R. și în echipă cu Liviu Pleșoianu, cu transparență și onestitate ca întotdeauna vreau să ofer electoratului din București o alternativă politică de patriotism, legalitate, dreptate socială și viață sănătoasă. O alternativă la listele cu candidați „de import”, la cele cu „implant de celebrități” și la cele care se bazează pe atacul la sacii cu voturi.

Vreau ca România să fie un stat respectat, modern, european și dat ca bun exemplu, iar poporul român o națiune solidară, cu identitate, demnitate și viitor. Niciodată nu am gândit și nu am acționat altfel. Eu țin cu România!”, și-a încheiat Nicolae mesajul postat joi după-amiază.

author avatar
Cristina Stefan
914 afisari

14 COMENTARII

  1. E trist, foarte trist, tara e furata si condusa de oportunisti si de straini. Dvs jurnalistii ar trebuii sa luati atitudine impreuna cu statul de drept din aceasta tara. Daca justitia s ar ridica si ar cere ca politicul sa nu se mai implice , asta ar salva tara asta. Magistratii acestei tari ar trebuii sa se revolte, jurnalistii ar trebuii sa se revolte. Dar nimeni nu zice nimic! Toata lumea doarme. In numele acestei generatii ar trebuii sa ridicati tonul si sa salvati Romania!

  2. Tarziu , in noapte ( 3:09:57 ) , indemn la revolta si pun magistratii si jurnalistii sa ridice tonul la martori si cititori exersand in oglinda discursul lui Catavencu : …”in aceste momente solemne ….ma gandesc …..la tarisoara mea ….. aia de pe malul stang al Nistrului ”. Nimeni nu aplauda , toata lumea doarme , ca sa impresionez asistenta trebuie gasita o ora mai potrivita …….

  3. Pacat ca a plecat din PSD ,domnul Liviu Plesoianu. Este un intelectual desăvârșit, un profesionist adevarat,are viziune si tot ce i trebuie unui politician de top din Romania.Se pare ca îi eclipsează pe unii…de aceea l au dat la o parte.Pacat…

  4. Podul . ro , 24 ianuarie 2019, articol de Mircea Savin : ” Caracatita online Liviu Plesoianu . Cum se pregateste ”vedeta ” Sputnik de prezidentiale EXCLUSIV-Podul minciunilor ” ” Sustinerea de care deputatul PSD Liviu Plesoianu beneficiaza din partea vuvuzelelor Moscovei da de gandit . Una dintre platformele online unde Liviu Plesoianu este prezentat ca un soi de ” vedeta ” este Sputnik , fapt pe care il puteti afla chiar din ” articolul ” caraghios intitulat ” Sustinere totala pentru Initiativa Plesoianu -rezultate clare ”. Nu vom trece usor peste acest articol pentru ca autorul este chiar DRAGOS DUMITRU , propagandist putinisto-comunistoid care primeste pensie speciala de la statul roman ( 7 salarii medii ) . Cine este DRAGOS DUMITRU cititi in Podul.ro articolul lui Razvan Gheorghe din 21 decembrie 2018 : ” SCANDALOS : Statul roman ii plateste PENSIE speciala unui PROPAGANDIST putinist ! EXCUSIV !”

  5. Lasati diversiunea asta ieftina de doi bani ca nu tine.Va e frica de el ca i valoros si nu aveti control pe el.Cum apare cineva vertical ,gata e cu rusii??? ALTCEVA,nu ati gasit??? Serviciile noastre NU DORM….stai linistit amice.Mai faceti sapaturi…

  6. ” Serviciile NOASTRE nu dorm ….stai linistit amice ”. Depinde de un singur lucru : Cel ce posteaza E ROMAN ? Care servicii ?

  7. Iesi cu probe si documente clare, Bibicule si daca e asa cum afirmi sa dispară,dar daca nu e asa??? De Raluca Turcan,ce zici???
    Amice da cautare pe Google si vezi motivul pt care Marii de Mezzo a fost demis??? TE ROG MULT SA CAUTI. S au adus probe clare aici la NATIONAL.RO.
    L Orban l a demis,oare de ce???
    Cineva cu afaceri la Slatina…

    • Ba , Bibicule , tu esti bolnav cronic la bibilica : 1. MARIO ( NU MARII cu alte palarii ) De Mezzo a stat 42 de zile la conducerea Autoritatii Nationale pentru Cetatenie ( ANC ) si A FOST RETRAS pentru ca Florin Bozgan ( fostul sef ANC ) A CASTIGAT IN INSTANTA SUSPENDAREA DECIZIEI PE FOND . De Mezzo , nu are nici o implicare in afaceri in Slatina , daca avea probleme cu legea nu ar mai fi aparut in prezent seara de seara la toate televiziunile ca reprezentant al Partidului Liberal . 2. Raluca Turcan a facut Relatii Economice Internationale la ASE unde era si o catedra de rusa si au fost alesi ALEATORIU studenti , ASE colabora cu Institutul Puskin din Moscova si Turcan a fost inclusa la grupa de limba rusa , n-a avut de ales . A studiat si in Austria si Statele Unite , ai tu date ca e ” cartita ” cuiva ? E o vorba :” Prost si-al dracu ” , bate campii pana faci clabuci , cu tacnitii nu trebuie sa socializezi …..

  8. serban nicolaie liviu plesoianu adevarati patrioti merita in parlament cel cu sputnic esti un bou s/au magar alege

  9. Bou esti Tu catarule,eu sunt Taur.
    Cum ti am mai zis Plesoianu e un bun profesionist ,un om cu coloană verticala.
    Nu Stii sa porti un dialog civilizat.
    CITESTE SI INSUȘEȘTE TI BINE LINKURILE DE MAI SUS.
    SI daca Plesoianu e probat CLAR ,c ar fi prorus ,sa plece.RETINE BINE‐PROBAT SI DOVEDIT‐ ,nu articole platite n SPUTNIK.
    Pe lînga faptul ca esti Bou mai esti si Bolovan!!!

  10. Anonim si Popesxcu Mihai se injura singur in oglinda , asta da cretin tiraspulez , variatiuni pe aceeasi tema , improvizeaza ca sa zica lumea ca sunt mai multi . Ce bolovan , ce bou , ce catar , sa te stergi la cur https-urile tale de sifilitic mancurt ! Ba , Kosteo Sugiuk , nu vezi , talambule , ca a lesinat si Livia de nascocirile tale ?

  11. Fiti atenti,daca ne imaginam ca Hotul de case cu acte false s-ar fi inscris in PeeSeeDee alturi de Dr. Rafila si Strainu Cercel, ( fapt pt. care propaganda a pus tunurile pe ei cu tot felul de mizerii comunisto-securiste,) pai bai fratilor,in urmatoarele 10 minute,tiribombistii ar fi lansat un potop de Katiuse rusesti asupra lui ,dar de aceasta data bazate pe fapte reale,bagate sub pres de catre procurorii mei in frunte cu penala Luluta si ” bunicul ei ” securistul taica Lazar. Astfel ca poporul votant ar fi aflat,ce se stie de mult si este recunocut si de Talpalata,anume ca la inceputul anilor 90′ cand debandada era mai in floare ca acum,Bibicul din varful dealului a participat activ la traficul de copii pe post de „translator’ zice el.Dar platit bine din moment ce a „castigat ” bani sa-si cumpere primele case. Vrajeala cu meditatiile nu tine nici la copii,sa ne mai arate un profesor care si-a cumparat case din meditatii. Poate doar soste si pantofi. Apoi,pe buna dreptate propagandistii l-ar arata cu degetul privind cele 43 Dosare penale atarnate de coada in”pereoada” cat a fost primar la Sibiu.Cand a constituit un grup infractional organizat alcatut din El.nevasta,soacra,notar,un functionar dela o comuna din Ardeal care le-a dat o adeverinta falsa,la cererea lor,fapt pt. care a si fost condamnat de ” judecatorii mei ” doar la un an cu suspendare.restul grupului,nici usturoi nu mancase.Dosarul se afla la ICCJ,daca a incaput pe mana „judecatorilor mei „,va fi bagat sub pres ca si celelalte. Cu acea Adeverinta falsa,Primarul Talplata de Sibiu, a incercat sa intre in posesia unui imobil din centrul Sibiului. Fapt pt. care a luat-o in bot definitiv dela Curtea de Apel Brasov care a dovedit ca s-a folosit cu buna stiinta de acte false.Intre timp a terorizat 11 ani cat a durat procesul,cele 10 familii,propietari cu acte legale ale apartamentelor din imobil,cu evacuarea din casele lor oameni buni. Cine nu crede sa mearga sa stea de vorba cu acei oameni.Pe parcursul celor 11 ani a inchiriat parterul blocului Bancii Raifhaisen Banc incasand in total 360.000 de Euro bani necuveniti,pe care refuza sa-i restituie statului. Da ba banii inapoi,ca sa „aiba Tara bani,sa fie bani pt. pensii,alocatiile copiilor,salariile profesorilor,politistilor,cadrelor medicale.” Care daca s-ar plati,ar arunca Tara in „cea mai grava criza din ultimii 30 ani” dupa cum acum cateva zile a dat alarma Busteanul din varful dealului.Toate astea sunt fapte dovedite,nu povesti securiste.Ce ziceti bai propagagandistilor,sariti de cur in sus ? Hai sa vedem,chelu-si pune mana in cap ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger