AcasăPoliticaSenatorul Radu Oprea îl trimite acasă pe Florin Cîțu.  „M-am săturat! Plecați...

Senatorul Radu Oprea îl trimite acasă pe Florin Cîțu.  „M-am săturat! Plecați acasă!”

 

În urmă cu câteva zile, Florin Cîțu, ministrul Finanțelor a adus mai multe acuzații PSD și în special președintelui acestui partid, Marcel Ciolacu.

Florin Cîțu acuză PSD că a făcut o lege prin care să-l bage la închisoare

Ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, consideră că propunerea legislativă privind modificarea Legii referitoare la responsabilitatea ministerială este făcută special pentru a-l trimite la puşcărie arătând, totodată, că se încearcă aprobarea actului normativ până la alegerile parlamentare.

„Marcel Ciolacu foloseşte hamsterul lui Dragnea şi face o lege doar pentru mine! Sunt disperaţi şi încearcă orice doar să scape de mine. Marcel Ciolacu a găsit unealta perfectă să-i facă munca de jos – hamsterul lui Dragnea”, a spus Florin Cîțu.

Senatorul Radu Oprea îl trimite acasă pe Florin Cîțu

În replică, senatorul PSD, Radu Ștefan Oprea, îi transmite lui Cîțu că ar trebui să-și asume responsabilitatea pentru situația economică în care se află România, iar dacă nu poate, atunci să plece acasă.

„M-am săturat de minciunile lui Cîțu!

M-am săturat să văd un ministru incapabil cum încearcă disperat să scape de responsabilitatea ratingului de țară. Acum vine cu o fumigenă și, ce să vedeți, de vină este PSD pentru că dezbate noul program de guvernare.

Nu, dle. Cîțu, de vină este guvernul pe care îl reprezentați și care s-a împrumutat fără măsură. Creșterea exorbitantă a datoriei, lipsa măsurilor care să sprijine economia și locurile de muncă sunt cauzele reale pentru care ratingul de țară este amenințat.

Criteriile care se evaluează sunt capacitatea de plată a datoriilor, calitatea măsurilor luate, politica economică actuală, adică performanța guvernării Orban.

Sunteți la guvernare de 11 luni, incapabili să gestionați treburile țării, preocupați doar ca alegerile generale să aibă loc cât mai repede, în detrimentul sănătății publice.

Dle. Cîțu, am lăsat țara stabilă din punct de vedere economic, ratingul de țară a fost reconfirmat în ciuda declarațiilor panicarde pe care le făceați atunci din Parlament.

Sunteți ministrul Finanțelor Publice și ar trebui să vă faceți treaba în conformitate cu fișa postului. Dacă nu puteți, plecați și lăsați locul unor oameni responsabili și profesioniști, care să gestioneze corect treburile țării.”, scrie senatorul PSD pe Facebook.

author avatar
Eli Dan Davidescu