AcasăPoliticaSenatorul Daniel Zamfir, întrebări-cheie pentru candidatul Nicușor Dan

Senatorul Daniel Zamfir, întrebări-cheie pentru candidatul Nicușor Dan

Mergând pe ideea că ”românii trebuie să știe”, senatorul social-democrat are două întrebări pentru candidatul Alianței USR-PLUS, susținut și de PNL, la alegerile locale din 27 septembrie.

Daniel Zamfir a transmis un mesaj în acest sens pe pagina sa oficială de Facebook, făcând, practic, publice aceste două chestiuni de la care speră să afle răspunsuri de la Nicușor Dan.

Iată-le:

”Acum, că tot a lansat candidatul „dreptei unite” minus petrov și minus Tări, sezonul întrebărilor, aș avea și eu doar două:

1. Ce a prestat Nicușor- poreclit de peneliști, Plicușor- pentru dezvoltatorii imobiliari de la care a primit donație 50.000 de euro(!!!) pe persoană fizică, în timpul mandatului de deputat?

2. A intervenit, el, Nicușor- salvatorul spatilor verzi- pentru interlopul Mitrache, zis Câine, să nu i se demoleze construcția ilegală din Parcul Copiilor?”

author avatar
Andrei Coman
351 afisari

3 COMENTARII

  1. Am să-l întreb eu pe Zamfir ,cum e bă cu paraii luați de escrocul de frate-tau ??..numai șapte sute de mii de euro…!!..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger