AcasăPoliticaSenator PSD, mesaj tranșant pentru ministrul Energiei: „Să-și pună cenușă-n cap”

Senator PSD, mesaj tranșant pentru ministrul Energiei: „Să-și pună cenușă-n cap”

Senator PSD, mesaj tranșant pentru ministrul Energiei: „Să-și pună cenușă-n cap” (sursa foto: Partidul Social Democrat/Facebook)

Un cunoscut senator PSD îl critică pe ministrul liberal al Energiei, Virgil Popescu, pentru liberalizarea prețurilor la energie, cerându-i să accepte soluția social-democraților de revenire la piața reglementată.

 

<<„CONDAMNAREA” LA PLAFONARE

După ce a acceptat necondiționat reducerea cu 15% a consumului de energie, dl Popescu, ministrul energiei, să-și pună cenușă-n cap pentru liberalizarea criminală a prețurilor la energie în 2020 și să accepte, la fel de necondiționat, soluția PSD de revenire la o piață reglementată, așa cum era în 2019 când PSD era la guvernare>>, i-a transmis Daniel Zamfir liberalului aflat în fotoliul de ministru al Energiei.

Senatorul PSD susține că „România își poate produce energia necesară consumului propriu la prețuri cu mult mai mici decât cele la care achiziționează acum de pe piața așa zis „liberă””.

Mai mult, în aceeași postare pe Facebook, făcută miercuri, Daniel Zamfir mai scrie: „Începând cu 2019, timp de trei ani toți am fi plătit un preț fix de 68 lei MWh la gaze naturale…în loc de 1200 lei Mwh, după decizia guvernării de dreapta PNL-USR”.

Popescu se află în vizită în SUA

În tot acest timp, Virgil Popescu se află în vizită de lucru dincolo de Ocean, în Statele Unite. Popescu a postat pe aceeași rețea de socializare, miercuri seară, în 27 iulie, că a avut o întrevedere, în cursul zilei, cu Jennifer Granholm.

„M-am întâlnit astăzi, din nou, cu Jennifer Granholm, cea de-a doua femeie conducător al U.S. Department of Energy (DOE), pentru a discuta despre următorii pașii pe care îi facem pentru construcția reactoarelor 3 și 4 de la Cernavodă și a SMR-ului, de la Doicești. La mai puțin de un an de la anunțul noului parteneriat privind reactoarele modulare de mici dimensiuni (SMR), pe care l-am făcut împreună la COP 26, astăzi am putut evalua împreună că s-au făcut mulți pași importanți și vitali pentru asigurarea independenței și securității energetice. Vom avea parte de suportul Departamentului de Energie al SUA pentru a finaliza aceste proiecte importante”, a scris Virgil Popescu pe Facebook.

author avatar
Andrei Coman
246 afisari

3 COMENTARII

  1. Popescu,un ticalos care spunea,contrazicandu-se cu toata lumea,ca liberalizarea pretului energiei va duce la scaderea acestuia.Ce-i trebuie acestui tradator???

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger