AcasăPoliticaPremierul Ciucă, în vizorul senatoarei Șoșoacă: „E militar american, că ei l-au...

Premierul Ciucă, în vizorul senatoarei Șoșoacă: „E militar american, că ei l-au decorat”

Senatoarea Șoșoacă, ieșire fără precedent! Premierul Ciucă, în vizor: „E militar american, că ei l-au decorat”Diana Șosoacă, declarație incredibilă: „Toți bărbații și-ar dori o soție ca mine”. Cum a fost cucerită senatoarea de actualul soț

Diana Iovanovici Șoșoacă „reușește” să revină în atenție. De această dată, în vizorul senatoarei independete – cunoscute pentru pozițiile sale exprimate, cel mai adesea, în termeni categorici și pe un ton ridicat – a (re)intrat premierul Nicolae Ciucă.

Chiar în ziua în care premierul Ciucă participă, alături de președintele Iohannis, la o ședință a Consiliului Suprem de Apărare a Țării, pe tema situației din Ucraina, au ajuns la urechile opiniei publice remarcile pe care le-ar fi făcut, într-un live pe Facebook, senatoarea la adresa șefului Guvernului, Nicolae Ciucă, general în retragere.

Despre actualul premier, senatoarea susține că „este militar american, că ei l-au decorat”.„Poziția noastră în fața UE, în fața NATO, peste tot, a fost poziția ghiocelului. Dacă ar fi oameni ca noi, cei care luptăm și am putea să negociem noi sau să spunem: Hello! Ăsta nu e teritoriu de joacă, nici al Rusiei, nici al Americii, nici al Germaniei, nici al Franței. Duceți-vă în alt teritoriu și încercați să vă arătați mușchii, pe românește, în altă parte, nu pe teritoriul României!

Asta ar trebui să facă un președinte patriot, un președinte vertical, demn. Asta ar trebui să facă un prim-ministru, care mai este și militar, numai că nu e militar român, este militar american, că ei l-au decorat. Și atunci, cum să nu lași tu NATO să facă un teatru de încercări din România”, a afirmat Șoșoacă, potrivit bugetul.ro.

Îi ceruse să demisioneze urgent

Nu e prima oară când premierul Ciucă ajunge „în vizorul” senatoarei Șoșoacă. În decembrie anul trecut, pe fondul scandalului iscat în urma incidentului cu o echipă de jurnaliști italieni Șoșoacă îl atacase pe actualul prim-ministru, de această dată de la tribuna Parlamentului, fiind de părere că premierul ar fi trebuit să demisioneze.

„Prim-ministrul României trebuie să își dea demisia de urgență, să pună mâna pe carte și să învețe să dreptul de proprietate e inviolabil. A fi jurnalist nu îți dă dreptul să intri în casa mea și să îmi încalci dreptul la proprietate. Poliția avea obligația să mă apere în propria casă.

V-ați făcut de râs cu scuzele pe care le-ați cerut Italiei. Poate de asta ați fost medaliat de alte state. Sunteți o rușine pentru poporul român. Vă avertizez că nu mă voi lăsa până nu voi face dreptate, până nu veți plăti cu lacrimi de sânge, până când nu veți pleca acasă”, spunea atunci Diana ȘoșoacăVEZI MAI MULTE AICI.

author avatar
Andrei Coman
491 afisari

9 COMENTARII

  1. Corect. De ce ai decora pe unul dintr-o altă țară decât dacă ți-a făcut ție niște imense servicii?

  2. Doamne Ajuta.
    Si tu ce decoratii ai?
    Pozitia o face comandamentul Nato nu turbulenta scandalagioaica Sosoanca. Cred ca la cratita ai mai multa pregatire.

  3. Tare as vrea sa vad si eu ca iei si tu o diploma americana la ghiveci.
    Da numa ca nu esti in stare.

    • Ambasada SUA o sa-i dea o diploma nu culinara pt ghiveci, ci diploma Gura Sparta în Parlamentul României în grad de mare mahalagioaica de Ferentari cu ton mare.

  4. Doamnelor si Domnilor.
    Si Ceausescu a fost decorat si de Regina Angliei…dupa care prin ’94 a cerut retragerea decoratiilor.
    Acum aceste „ilustre personaje”…aparute in ultimii 32 ani…decorati…legiuni de onoare,cavaleri de malta,de rit scotian,balcan,masoni…feldmaresali cu 6 stele capace bere…INTELEG.
    Ce nu intelegeti DVS…Doamnelor si Domnilor…e altceva…de unde papa papa bun aceste personaje,de unde iau pensie…ion ilici iliescu kgb bush in coada..sta pe moliere…nu pe fith avenue…il pazeste spp-ul inventat de el…nu secret service…ce vreau sa spun…DVS Doamnelor si Domnilor platiti tot circul,toata panarama,mascarada,vodevilul,teatrul,pantomima…toti actorii,sufleorii,manelistii,tambalistii,acordeonistii,pianistii,dirijorii,schiorii,cant-autorii,sopranele,baritonii…toata flora si fauna statului roman…e PLATITA DE CONTRIBUABILII ACESTEI TARI.
    BUNA DIMINEATA!!!

  5. E clar ca orice decorat de unii e pt ca i a servit sau le a executat ordine!!! Daca nu ii controleaza nimeni!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger