AcasăPoliticaSenatoarea Diana Șoșoacă, foc și pară! Circ la Parlament, din cauza măștii:...

Senatoarea Diana Șoșoacă, foc și pară! Circ la Parlament, din cauza măștii: ”Am chemat poliția!” VIDEO

Senatoarea Diana Șoșoacă, foc și pară! Circ la Parlament, din cauza măștii: ”Am chemat poliția!” VIDEO (foto: captură video)

Diana Șoșoacă e foc și pară! Ar fi trebuit să fie audiată la Comisia Juridică din Senat, tocmai pentru abateri ce i se impută la nivelul măsurilor sanitare, dar până să intre în sală s-a enervat după ce șefa comisiei, senatoarea Iulia Scânteie, i-a cerut să poarte mască. Alta decât cea transparentă pe care o avea pe față.

E tămbălău la această oră la Parlament, după ce senatoarea Diana Șoșoacă s-a supărat foc din cauză că nu i-a fost permis accesul în sală, cu masca de plastic pe care o purta.

”Doamna senator, vă rog să purtați mască”, i-a cerut Scânteie. ”Doamnă, am mască, da? Nu faceți spectacol cu mine aici și vă rog să îmi arătați articolul din lege unde scrie cum arată o mască. Dați-mi articolul care spune cum arată masca, să acopere gura și nasul”, a replicat senatoarea.

Aceasta încercat să intrare în sală și s-a certat cu un bărbat aflat în ușă. ”Eu am chemat poliția, m-ați agresat, ați dat în mine, m-ați învinețit la picior, deci dacă dna Scânteie a cerut să fiu bătută, în momentul ăsta am chemat 112, pentru că am fost agresată și m-au lovit la picioare!”, a acuzat Șoșoacă, din fața ușii sălii de ședință.



Zilele trecute, senatoarea Alina Gorghiu anunțase un demers la nivelul Grupului senatorial al PNL-ului, în cazul dianei Șoșoacă.

”Prea multe derapaje care pun în pericol buna funcționare a Legislativului.
Astăzi, în Biroul Permanent al Senatului, grupul senatorilor PNL propune acest demers pentru păstrarea unui standard necesar în Parlament.
E nevoie de reacție, din partea tuturor senatorilor, la populism, extremism, lipsă de decență, nerespectarea regulamentelor în mod constant.
E nevoie de această delimitare. Doar așa putem lucra la creșterea credibilității acestei instituții”, scria Gorghiu pe facebook, pe 6 aprilie, în dreptul solicitării oficiale.
author avatar
Andrei Coman
369 afisari

3 COMENTARII

  1. Șoșoloancă 1 și 2, întruchiparea tupeului și a neșimțirii față de oameni obișnuiți, normali. Il copiază pe Vadim Tudor, nu au nici 10% din cultura lui generală.

    • Respect Shosoaca! E o luptataore! O veritabila jderoaica d-aia de tip american – wolverine!

    • Soso pune o mare intrebare juridica: unde este articolul de lege care descrie cum arata o masca ” conforma” ?
      Cum deosebesti o masca buna de o masca „neconforma” ? Toti cetatenii ar trebui sa stie cand o cumpara.
      Si asta e un motiv de contaminare.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger