AcasăPoliticaSemnalul transmis de premier în privința noilor măsuri de relaxare. Orban: "Evoluția...

Semnalul transmis de premier în privința noilor măsuri de relaxare. Orban: „Evoluția în ultimele 10 zile ne face să fim foarte…” – VIDEO

Cum au mai rămas puține zile din luna iunie și oamenii așteaptă să afle ce noi măsuri de relaxare ar urma să fie aplicate de la 1 iulie, adică la două săptămâni de la precedentele decizii în această privință, premierul a pus din nou accent pe faptul că este necesară o evaluare înainte de a fi comunicați eventualii noi pași în această direcție.

Ludovic Orban a adus în discuție și situația confirmărilor cu noul coronavirus din ultima perioadă, știut fiind faptul că au fost zile în care cifrele din dreptul cazurilor noi au depășit pragul de 400.

„Dacă vom lua noi măsuri de relaxare le vom anunța public. Vă spun că evoluția în ultimele 10 zile este o evoluție care ne face să fim foarte precauți în măsuri ulterioare de relaxare”, a declarat premierul, în urmă cu scurtă vreme.

Cele mai recente date venite de la autorități, în speță de la Grupul de Comunicare Strategică, indică faptul că, în ultimele 24 de ore, în România au fost confirmate 269 de noi cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19 în România, și că 210 pacienți sunt la Terapie Intensivă.

author avatar
Cristina Stefan
109 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger