AcasăPoliticaSemnalul dat de Rareș Bogdan în privința lui Cîțu, după votul dat...

Semnalul dat de Rareș Bogdan în privința lui Cîțu, după votul dat de BEx-ul PNL pentru Ciucă: „Am venit cu o soluţie…” – VIDEO

Semnalul dat de Rareș Bogdan în privința lui Cîțu, după votul dat de BEx-ul PNL pentru Ciucă: „Am venit cu o soluţie...” - VIDEO (sursa foto: aktual24.ro)

După ce s-a aflat că în cadrul ședinței de joi a liberalilor, printr-un vot în unanimitate dat în Biroul Executiv al PNL, propunerea de premier din partea partidului să fie Nicolae Ciucă, fost prim-ministru desemnat, Rareș Bogdan a făcut unele mențiuni cu privire la Florin Cîțu.

Cel de la care, din câte a anunțat prim-vicepreședintele PNL Gheorghe Flutur, ar fi venit propunerea ca Nicolae Ciucă să fie nominalizat drept variantă de premier.

„Fac un apel cu toată deschiderea către posibilii noștri viitori parteneri de guvernare, sper să aibă înțelepciunea să îl accepte pe Nicolae Ciucă ca premier pentru următoarele 18 luni, să grăbim, deci să nu mai întârziem cu absolut nimic și să grăbim finalizarea programului de guvernare pe cele trei capitole încă neîncheiate, Justiție, Finanțe și, de asemenea, pe Muncă, după care să trecem imediat la construirea Guvernului după modalitatea pe care am convenit-o împreună, adică ministere legate de securitatea națională, Apărare și Interne, ministere avizatoare, ministere de investiții, ministere economice, ministere sociale. Sunt absolut convins că putem să construim un Guvern puternic, dar România nu mai are timp cu noi, oamenii nu mai au timp să aștepte”, a susținut Bogdan.

Rareș Bogdan: „Am convenit împreună că cea mai bună opțiune este Nicolae Ciucă”

Prim-vicepreședintele PNL a trecut, totodată, în revistă motivele pentru care Ciucă este văzut de liberali drept cea mai bună variantă de premier, la acest moment.

„Noaptea întotdeauna este un sfetnic bun. (…) A fost o discuție absolut firească, prezentând toate opțiunile pe masă. (…) Am convenit împreună că cea mai bună opțiune este Nicolae Ciucă pentru acest moment. Din motive multiple ce ţin de rigurozitate, disciplină, de cunoaşterea arhitecturii statului român, de momentul pandemic actual, de parteneriatele asumate (…) cu toți actorii europeni şi euro-atlantici şi datorită capacităţii sale manageriale pe care a reușit să și-o demonstreze”, a susținut Rareș Bogdan.

Bogdan, despre Cîțu: „Ne aflăm în continuare lângă domnia sa”

Prim-vicepreședintele PNL a dat de înțeles că nu se poate vorbi despre o pierdere, în cazul lui Cîțu, după desemnarea lui Ciucă, drept variantă de premier.

Și că Florin Cîțu se bucură de susținerea partidului pe care-l conduce. „Asta nu înseamnă că cineva a pierdut sau a câştigat. Am venit cu o soluţie matură. (…) Florin Cîţu în niciun caz (nu a pierdut-n.n), este preşedintele PNL, ne aflăm în continuare lângă domnia sa, în spatele domniei sale tot partidul şi sunt convins că vor colabora. (…) Domnul Ciucă este astăzi premierul pe care ne bazăm pe maturitatea celor cu care vrem să construim o mare coaliţie pentru această ţară că îl vor accepta. Nu au nicio motivaţie să-l respingă”, a mai afirmat Bogdan.

409 afisari

3 COMENTARII

  1. Cutu io freaca lu Ciolacu, Ciolacu io freaca lui Cutu, hai fratilor so frecam cu totii, cine da tonul ?

  2. Acet trepadus pierde vara cu batistuta,pretin cu o multime de mafioti,interlopi,cica ” noaptea…noaptea ca Hotii ?. Sau la voi nu se aplica ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger