AcasăPoliticaSemnalul dat de Cîțu, înaintea rectificării bugetare: ”Un lucru care mă nemulţumeşte”...

Semnalul dat de Cîțu, înaintea rectificării bugetare: ”Un lucru care mă nemulţumeşte” – VIDEO

Semnalul dat de Cîțu, înaintea rectificării bugetare: ”Un lucru care mă nemulţumeşte” - VIDEO (foto: Facebook)

În prag de august, luna în care ar urma să aibă loc rectificarea bugetară, premierul Cîțu, aflat, interimar, la șefia Ministerului Finanțelor, a dat de înțeles că stă cu ochii pe instituțiile statului, să vadă ce se întâmplă la capitolul reduceri de cheltuieli.

”Suntem în proces de rectificare bugetară, m-am uitat la ministere la execuţie bugetară, execuţia bugetară nu este sută la sută pe ministere. Sunt multe lucruri care mă mulţumesc, sunt multe lucruri care mă nemulţumesc. Le-am spus deja miniştrilor, ei ştiu situaţia în acest moment. Vreau mai mult de la miniştri”, a declarat șeful Guvernului, sâmbătă, după ce a fost prezent la Conferința de alegeri de la PNL Tulcea.

Cîțu: Nu am văzut foarte multă reformă

Oprindu-se asupra capitolului nemulțumiri, Cîțu a lansat un avertisment, în fața presei, înaintea apropiatei rectificări bugetare.

Vă spun un lucru care mă nemulţumeşte în acest moment: nu am văzut foarte multă reformă. Se vorbeşte foarte mult despre reformă, dar nu am văzut la instituţiile statului reduceri de cheltuieli de exemplu, până acum. Şi, aşa cum am spus la începutul anului, acele companii de stat care nu arată că vor reduce cheltuielile nu vor primi bani suplimentari la această rectificare, este un lucru de care mă voi ţine”, a susținut premierul.

Atac la PSD

Mai mult, Cîțu nu a pierdut ocazia să atace principala formațiune de opoziție, PSD-ul condus de Marcel Ciolacu. ”Trebuie să arătăm românilor că nu putem să mergem mai departe cu aceeaşi risipă de bani cu care s-au obişnuit aceste companii pe vremea PSD-iştilor. Nu ne permitem să schimbăm doar directorul, dar să rămână restul la fel, aceleaşi cheltuieli”, a mai declarat Florin Cîţu.

Vă amintim că, după revocarea lui Alexandru Nazare din funcția de ministru al Finanțelor, premierul a preluat, interimar, conducerea acestui minister. Interimatul se asigură pe o  perioadă de cel mult 45 de zile.

214 afisari

3 COMENTARII

  1. Pentru PNL: Pe lângă toată nebunia din partidul vostru, aveți o mare problemă si un mare bolovan atârnat de gât. Acesta este USR si PLUS care dă cu minus. Atât timp cât acesti tineri usr fără minte si fără experiență din USR, vor fi lăsați să decidă pentru destinele cetățenilor si țării, PNL va pierde zi de zi. Oamenii sunt dezgustați si sătui de atitudinea perfidă si plină de mizerie umană a usr-istilor. Ei vor contribui la căderea PNL. Continuati să faceți jocul tupeistilor din USR si veți vedea rezultatele. Cei din PNL, ați căzut în propria voastră capcană. Căderea este sigură! Ridicarea voastră imposibilă pentru că vă lipsesc multe. Sunteți coji fără miez! Succesuri!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger