AcasăPoliticaSemnalul dat de Cîțu în privința premierului Ciucă: „Sunt câteva decizii pe...

Semnalul dat de Cîțu în privința premierului Ciucă: „Sunt câteva decizii pe care nu le-am înțeles foarte bine” – VIDEO

Semnalul dat de Cîțu în privința premierului Ciucă: „Sunt câteva decizii pe care nu le-am înțeles foarte bine” - VIDEOSemnalul dat de Cîțu în privința premierului Ciucă: „Sunt câteva decizii pe care nu le-am înțeles foarte bine” - VIDEO

Fostul premier Florin Cîțu, actualmente numărul 1 în cadrul PNL-ului, a părut să evite să se pronunțe prea mult pe marginea activității actualului ocupant al fotoliului de prim-ministru, Nicolae Ciucă.

Prezent, marți seară, într-un studio de televiziune, de la Florin Cîțu s-a vrut să se afle cum apreciază activitatea premierului Ciucă. „Este prematur să faci o evaluare, dar provocările nu au fost puţine în această perioadă scurtă şi ştia din momentul în care a acceptat să preia această funcţie că va fi complicat în această iarnă, cu toţii ştiam.

Eu zic că ne vom uita la guvernare peste câteva luni de zile şi noi, şi românii, şi vom vedea ce trebuie îmbunătăţit. (…) Eu zic că de fiecare dată toţi avem câte ceva de îmbunătăţit. (…) Întotdeauna trebuie să înveţi din ceea ce faci”, a susținut Cîțu, la postul B1TV.

Când moderatorul a insistat, întrebându-l dacă e mulțumit de „prestația domnului Ciucă pe chestiuni economice și de finanțe”, liderul PNL a făcut referire la unele decizii pe care, spune fostul premier, nu le-ar fi înțeles. „Sunt câteva decizii pe care nu le-am înțeles foarte bine. (…) De exemplu, în acest moment să ducem 190 de milioane către Fondul Proprietatea, de la buget, când ai discuții despre facturi – compensare facturi sau creșteri salariale”, a susținut Cîțu.

Ciucă a discutat cu miniștrii Popescu și Câciu

Declarațiile fostului premier liberal au venit la doar o zi după ce la Palatul Victoria avusese loc o întrevedere de lucru a premierului cu mai mulți miniștri, inclusiv cei ai Energiei și Finanțelor, Virgil Popescu și, respectiv, Adrian Câciu, la finele căreia Guvernul a anunțat că „în cadrul reuniunii a fost analizat impactul măsurilor adoptate de Guvern în domeniile economic și energiei pentru protejarea populației și a mediului de afaceri”.

„Reprezentanții Guvernului vor continua evaluarea situației generate de creșterea prețurilor la gaze naturale și energie electrică, Executivul fiind decis să consolideze efectele măsurilor stabilite pentru a ajuta consumatorii casnici și a asigura funcționarea în condiții optime a serviciilor publice și a economiei.

Totodată, în cadrul evaluărilor, participanții au subliniat că, potrivit analizei specialiștilor, nu este necesară raționalizarea alimentelor, România nefiind afectată de o asemenea perspectivă”, s-a transmis de la Palatul Victoria, într-un scurt comunicat de presă, în 7 februarie.

337 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger