AcasăPoliticaSemnal clar. Ciolacu: Trebuie să închidem MCV-ul, dar nu prin desființarea SIIJ...

Semnal clar. Ciolacu: Trebuie să închidem MCV-ul, dar nu prin desființarea SIIJ – VIDEO

Semnal clar. Ciolacu: Trebuie să închidem MCV-ul, dar nu prin desființarea SIIJ - VIDEOSemnal clar. Ciolacu: Trebuie să închidem MCV-ul, dar nu prin desființarea SIIJ - VIDEO

Pe măsură ce se așteaptă noi concluzii ale rezultatelor discuțiilor pe care le poartă social-democrații și liberalii, în aceste zile, după ce PNL-ul a decis începerea negocierilor cu PSD-ul pentru coagularea unei majorități, s-au făcut referiri, vineri, la domeniul Justiției.

Mai precis la Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIIJ), cunoscută în spațiul public și drept Secția Specială.

Aflat la sediul partidului pe care îl conduce, Marcel Ciolacu primit de la presă o întrebare pe zona de Justiție, și anume s-a vrut să se afle dacă PSD-ul este de acord cu desființarea Secției Speciale – cea pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție. Iar Ciolacu a răspuns:

„Cred că am fost foarte clar. În acea zonă trebuie intervenit și văzut ce trebuie făcut, astfel încât să închidem MCV-ul (Mecanismul de Cooperare și Verificare-n.red.), dar nu prin desființarea SIIJ”.

Ce spune Cîțu

În tot acest context, Florin Cîțu a venit cu o replică, tot ca răspuns la o întrebare a jurnaliștilor, primită de această dată înaintea unei ședințe decisive PNL-ului, respectiv a Biroului Executiv, în cadrul căruia se așteaptă să se ia mai multe hotărâri, inclusiv referitor la soarta lui Ludovic Orban în partid – VEZI AICI.

„Poziția PNL este foarte clară. Și aici ar trebui să fim toți foarte clari și transparenți. Această Secție Specială a fost înființată de Liviu Dragnea. E momentul să spunem ‘La revedere, Liviu Dragnea!’ și să mergem în direcția în care… Eu am desființat Secția Specială în Guvern”, a afirmat Cîțu, înainte de ședința BEx-ului PNL.

90 afisari

3 COMENTARII

  1. Ipocrizie maxima la cei care vor desfiintarea Sectiei. Este singura structura de parchet a carei conducere nu este desemnata si numita politic si niste neica nimeni vor desfiintarea ei !

  2. Se stie ca Esuatul are un ” enteres ” personal pt. a desfiita SIIJ,sunt acolo doua Dosare penale care-l privesc personal pe Cocotat,pe prima nevasta penala a Tarii si pe cele doua judecatoare vecinele mele,care l-au declarat oficial succesorul,urmasul,mostenitorul GEG.Organizatia nazista-hitlerista dela Sibiu care trimetea evreii din Ardeal la Auschwitz dupa care le confisca averile.Ajunse acum din patrimoniul statului Roman,in patrimoniul FGDR,organizatia din Sibiu infiintata de primarul Iohanus in folosul etnicilor minoritari germani,sasi,svabi cum este IOhanus.Huooo PeeeSeeeeDeeee,a ” macelarit legile justitiei mele independrente „.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger