AcasăPoliticaȘeful PSD tună și fulgeră la adresa liberalilor! Ciolacu: „Să se oprească...

Șeful PSD tună și fulgeră la adresa liberalilor! Ciolacu: „Să se oprească din această mascaradă” – VIDEO

Subiectul majorării pensiilor pare să fi tulburat serios apele în rândul principalelor partide din cadrul coaliției. În așteptarea unui anunț clar pe tema creșterii pensiilor, care ar urma să fie făcut săptămâna viitoare, din partea liderilor formațiunilor aflate la guvernare, șeful PSD nu s-a ferit să-i critice pe liberali. Cărora le-a cerut „să aibă decența și să se oprească din această mascaradă” pe care o fac. „Eu și colegii mei nu vom accepta acest lucru” – a spus Ciolacu.

Aflat la Reșița, la un eveniment al formațiunii, șeful PSD a început prin a vorbi despre cei doi ani de guvernare de dreapta și a continuat prin a le cere actualilor colegi de coaliție – în speță liberalilor – să nu le dea indicații social-democraților pe subiectul pensiilor.

„Am o rugăminte la toată lumea, mai ales la colegii noștri de coaliție: să aibă decență. Ei nu pot vorbi și să dea PSD-ului indicații în ceea ce privește pensiile sau veniturile românilor. Nu au acest drept moral”, a susținut Marcel Ciolacu, vineri, 18 noiembrie.

Critici una după alta

Liderul PSD a continuat prin a spune, tot cu referire la liberali, că „în anul 2021 nu au mărit cu niciun leu veniturile românilor, ne-au ținut în perioada de pandemie prin casă, în timp ce ei beau și fumau în birouri, părinții noștri nu aveau acces la spitale, pentru că nu au fost în stare să gestioneze o pandemie, au cumpărat vaccinuri de miliarde de euro, cât zece populații ale României”.

Ciolacu a mers mai departe cu discursul său, păstrând aceeași notă și făcând din nou apel la „decență” din partea celor de la PNL, chiar dacă nu a rostit numele formațiunii. „Eu le cer un singur lucru – să fie decenți! PSD își are drumul lui. Chiar și în perioada de opoziție, mai mult am venit cu soluții și propuneri, decât cu critici. (…) Eu cred că e momentul în care să ne hotărâm în ce direcție o luăm. Eu cred în continuare că cei cu pensii mici care nu pot face față inflației provocate de criza de la energie (…), pensiile mici trebuie să crească în România cu peste 15%”, a mai spus, pe un ton apăsat, președintele Partidului Social Democrat, la Conferința județeană de alegeri a Organizației PSD Caraș – Severin.

Ciolacu: Să se oprească din această mascaradă/Nu vom accepta acest lucru

Ciolacu a dat glas și unei „rugăminți” ce se poate citi în nota unui ultimatum adresat celor de la PNL: să înceteze actuala „mascaradă” și să nu mai dea indicații social-democraților pe această temă îndelung discutată deja în ultimele luni.

„Rostul nostru, ca social-democrați, e să avem grijă de acești oameni, cum am avut în ultimii 32 de ani. Ei nu au avut grijă și îi rog frumos, pentru ultima oară, să aibă decența și să se oprească din această mascaradă pe care o fac în acest moment, pentru că eu și colegii mei nu vom accepta acest lucru. Repet, moral, nu au niciun drept să ne dea nouă, PSD, vreo indicație sau să vină cu vreo sugestie. Întâi să facă măcar 10% în acest domeniu față de cât a făcut PSD și pe urmă vom sta de vorbă”, a conchis Ciolacu.

400 afisari

19 COMENTARII

  1. Cum măi, tată, măi, să fie șef de partid o suină îngrămădită și bruneagră ca ciolanu ăsta!?

  2. Mascarada o faci tu,Ciolacule! Scopul tau este că să nu se mărească nici o pensie .

  3. Ciolanule,sunteti la fel de tradatori, slugi si de vanduti ca si PNL-ul.Nu mai incerca sa dregi busuiocul.Acum aruncati cu promisiuni in pensionari sa va cumparati voturi.

  4. Iarasi o incercare nereusita a acestui jalnic politruc securist de a mima o lupta intre psd si pnl . a vazut cineva in treizeci de ani de la revolutie vreo plingere penala facuta de un pesedist unui penelist sau invers ? cand o sa vad asa ceva o sa pun si eu botu la vrajeala asta cu care prostesc lumea sa-i voteze .ba psd , ba pnl .tot asa incerca sa minta oamenii ca-i certat cu johanis si pina la urma s-a vazut ce certati erau ca i-a adus la putere . din toate metodele de m a n i p u l a r e ciolacu si psd nu stie decat victimizarea , ce buni sint ei si ce rai la misto sint pnl .in alta ordine pregatesc o alianta cu AUR . in curand ciolacu si simion brat la brat .

  5. Din păcate pt noi, Românii, Ciolacu colacu’ de salvare al PSD are dreptate: Liberalii sunt chiar mai nenorociți decât ei! Guvernarea lor este dezastruoasă, nici azi nu avem Schengen și am împrumutat sume enorme care așa cum bănuiesc, în mare parte au intrat în conturile off shore ale cozilor de topor cetățeni români și ale străinilor jefuitori ai bunurilor noastre!

  6. Mascarada faceti voi,ciolacule.Sante-ti partasi la tot ce au facut si au facut cu acordul vostru,pentru ca a-ti tacut din gura cand trebuia sa va opuneti si sa faceti alegeri anticipate dar va fost frica sa va asumati raspunderea si a-ti preferat sa stati in genunchi in fata dulapului si a ursulei.Acum o mie de vorbe un ban nu fac.Nu mai faceti valuri ca oricum nimeni nu va mai crede.Santeti la fel de tradatori si nenorociti ca toata clica politica in frunte cu ficusul de la trei coceni.Carpe de sters pe jos in fata ue,asta santeti.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger