AcasăPoliticaȘeful PSD acuză: ”Se numește furt calificat”. Ciolacu cere urgent anchete -...

Șeful PSD acuză: ”Se numește furt calificat”. Ciolacu cere urgent anchete – VIDEO

Aflat în Bacău, împreună cu șeful filialei locale a PSD, Dragoș Benea, Marcel Ciolacu a ajuns să vadă și spitalul modular instalat la Baza sportivă Letea din Bacău.

Proiect despre care Benea a subliniat că a fost ”ocolit de toți miniștrii Guvernului Orban în ultimele 2-3 luni”. ”Această «a opta minune a lumii», Spitalul așa-zis Modular de la Bacău, anunțat în luna aprilie de premierul Orban”, a acuzat social-democratul băcăuan.
Nici liderul PSD nu a fost mai blând în concluzii. ”Cred că este evident cu ce avem de-a face aici, vedeți și dumneavoastră – se numește furt calificat. Nu există altă denumire și cred că, de această dată, domnul Orban nu iese la televizor să zică că nu știe nimic, pentru că el l-a anunțat”, a declarat Marcel Ciolacu.

Totodată, liderul PSD a făcut un apel către Ministerul Public ”să se autosesizeze și să înceapă cât mai curând anchetele necesare să răspundă cine a furat acești bani”. ”Un exemplu clar că dacă s-ar opri din furat, ar fi bani pentru pensii și cred că ar mai și rămâne”, completat Ciolacu, în cursul zilei de miercuri.

author avatar
Andrei Coman
237 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger