AcasăPoliticaȘeful PSD acuză: ”Se numește furt calificat”. Ciolacu cere urgent anchete -...

Șeful PSD acuză: ”Se numește furt calificat”. Ciolacu cere urgent anchete – VIDEO

Aflat în Bacău, împreună cu șeful filialei locale a PSD, Dragoș Benea, Marcel Ciolacu a ajuns să vadă și spitalul modular instalat la Baza sportivă Letea din Bacău.

Proiect despre care Benea a subliniat că a fost ”ocolit de toți miniștrii Guvernului Orban în ultimele 2-3 luni”. ”Această «a opta minune a lumii», Spitalul așa-zis Modular de la Bacău, anunțat în luna aprilie de premierul Orban”, a acuzat social-democratul băcăuan.
Nici liderul PSD nu a fost mai blând în concluzii. ”Cred că este evident cu ce avem de-a face aici, vedeți și dumneavoastră – se numește furt calificat. Nu există altă denumire și cred că, de această dată, domnul Orban nu iese la televizor să zică că nu știe nimic, pentru că el l-a anunțat”, a declarat Marcel Ciolacu.

Totodată, liderul PSD a făcut un apel către Ministerul Public ”să se autosesizeze și să înceapă cât mai curând anchetele necesare să răspundă cine a furat acești bani”. ”Un exemplu clar că dacă s-ar opri din furat, ar fi bani pentru pensii și cred că ar mai și rămâne”, completat Ciolacu, în cursul zilei de miercuri.

author avatar
Andrei Coman