AcasăPoliticaȘefia Senatului intră pe mâna lui Vasile Dîncu, în plină criză politică

Șefia Senatului intră pe mâna lui Vasile Dîncu, în plină criză politică

Vasile DincuȘefia Senatului intră pe mâna lui Vasile Dîncu, în plină criză politică

În plină criză politică, PSD va prelua șefia Senatului. Anca Dragu este plecată într-o delegație în străinătate și a delegat atribuțiile. În prima perioadă, interimatul a fost asigurat de vicepreședintele Senatului, Alina Gorghiu (PNL), iar de luni, șefia îi revine vicepreședintelui Senatului, Vasile Dîncu (PSD).

Momentul este unul deosebit de important, transmit jurnaliștii stiripsurse.ro. Luni, 6 septembrie, vor avea loc Birourile Permanente Reunite ale Senatului și Camerei Deputaților, ședință în cadrul căreia se va decide soarta moțiunii de cenzură inițiată de USR-AUR-PLUS.

Informația a fost lansată în spațiul public de către Cozmin Gușă. Acesta a transmis la România TV: „Vreau să dau o veste senzațională. Ședința de luni, a Birourilor Permanente Reunite ale Camerei Deputaților și ale Senatului, și cred că e o veste foarte bună, va fi condusă de președintele interimar al Senatului care s-a decis să fie Vasile Dîncu.

Vasile Dîncu, în calitatea lui de vicepreședinte, pentru că Anca Dragu nu va fi prezentă, va conduce timp de trei zile Senatul și ședința de mâine, mâine e discuția legată de criza din coaliție. Ar putea trece moțiunea de cenzură a USR PLUS. S-a decis oficial la finalul săptămânii trecute. E delegată oficial această treabă, pentru ca luni, marți și miercuri ședințele să fie conduse de Dîncu.”

Reamintim că luni, de la ora 12, este programată ședinta Birourilor Politice reunite ale Parlamentului, pe ordinea de zi fiind moțiunea USRPLUS-AUR împotriva lui Florin Cîțu. Moţiunea de cenzură „Demiterea Guvernului Cîţu, singura şansă a României de a trăi!”, semnată de 122 de parlamentari, a fost depusă vineri la Senat şi Camera Deputaţilor.

author avatar
Andreea Vlad
445 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger