AcasăPoliticaȘefa Senatului a reacționat: ”A fost depistat cu substanţe interzise asupra lui”!...

Șefa Senatului a reacționat: ”A fost depistat cu substanţe interzise asupra lui”! Ce se va întâmpla în cazul angajatului de la grupul AUR 

(sursa foto: Anca Dragu/Facebook)

Pe lângă primele declarații venite, într-o notă ironică, e drept, de la co-președintele Alianței pentru Unirea Românilor în cazul care a făcut să vuiască, vineri, presa din România, mai nou s-a aflat și o reacție – și o confirmare – până la urmă, a celor depistate, în cursul zilei precedente, în urma unei verificări la care a fost supus un reprezentant al grupului parlamentar al AUR.

Anca Dragu, politicianul aflat în postura de președinte al Senatului și, totodată, de al doilea om în stat, a precizat, vineri, că în cursul zilei precedente, ”la controlul regulamentar pentru accesul în clădirea Parlamentului, un angajat de la grupul parlamentar AUR a fost depistat cu substanţe interzise asupra lui. A fost reţinut şi predat Poliţiei şi este o anchetă în derulare”.

S-a mai aflat că e vorba despre un angajat al grupului AUR de la Senat. Dar și ce ar urma să se întâmple în acest caz -și anume faptul că situația va ajunge în atenția Comisiei de disciplină. ”Este grupul AUR care trebuie să facă ceva, desigur noi vom pune în discuţie în Comisia de disciplină acest caz, mai ales că trebuie să arătăm ce se poate întâmpla, trebuie să arătăm că lucrurile nu pot merge în felul acesta”, a mai precizat preşedintele Senatului, Anca Dragu.

Episodul a avut loc, așadar, joi, 26 august, însă situația a ajuns în atenția opiniei publice în cursul zilei de vineri. Când s-a aflat că Serviciul de Protecție și Pază a chemat poliția, la unul dintre punctele de acces în clădirea Parlamentului, ”unde a fost identificat un bărbat ce avea asupra sa un plic ce a ridicat suspiciuni”, din câte s-a anunțat din direcția Poliției Capitalei – CITIȚI MAI MULTE DETALII AICI. Se vehiculează, conform televiziunilor de știri, că ar fi vorba despre cannabis.

Simion, prima reacție în acest caz

După ce situația a ajuns publică, s-a aflat și un prim punct de vedere din direcția AUR. Și anume o primă reacție din partea co-președintelui formațiunii politice, George Simion.

”Așteptăm desfășurarea anchetei și apoi ne vom pronunța. Cu siguranța domnul Gheorgheosu nu va fi propunerea noastră pentru prim-ministru”, a ales să transmită Simion, citat de romaniatv.net.

197 afisari

1 COMENTARIU

  1. Tanti , fă cocoană ,ți-o dau pe 2 lei. Vrei? Peste botul ăla de useristă spurcată.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger