AcasăPoliticaȘefa PNL București, pe fondul recentelor proteste: ”Să nu facem acest lucru....

Șefa PNL București, pe fondul recentelor proteste: ”Să nu facem acest lucru. Niciunul dintre noi”

Șefa PNL București, pe fondul recentelor proteste: ”Să nu facem acest lucru. Niciunul dintre noi” (foto: facebook)

Ce s-a întâmplat recent în Capitală și în alte orașe din țară, mai exact protestele antirestricții, generează o reacție și la nivelul conducerii PNL București.

Fostul ministru al Muncii, Violeta Alexandru, aduce în discuție nu doar revolta oamenilor, ci și oboseala acumulată în ultimul an, în contextul problemelor aduse de pandemie. ”Acum un an totul începea cu multă panică, mobilizarea echipei guvernamentale a fost fără precedent. Acum oamenii se revoltă. Revolta e împotriva bolii, împotriva neputinței pe care unii politicieni o speculează doar pentru imagine. La un an, realitatea e cruntă. Am pierdut mulți oameni, cam câți oameni locuiesc în orașul Rădăuți. Într-un an am pierdut un oraș.

S-a acumulat oboseală. La oboseală vrei să știi pe cine te sprijini, cine te ajută. Vrei să vezi că ești ajutat și, mai ales, că ești înțeles. Evident că la protestele de aseară au fost, dacă te uiți la imagini, persoane care veniseră cu tot felul de motivații (cum se întâmplă întotdeauna) iar aici autoritățile trebuie să ia măsuri. Clare. Dar adevărul este că s-a acumulat oboseală. Este un moment critic”, susține fostul ministru Alexandru.

”Nu trebuie făcut nimic spectaculos”

Liberala aflată în fruntea Organizației PNL București le transmite un mesaj mobilizator colegilor săi. ”Nu trebuie făcut nimic spectaculos. Este de continuat treaba, chiar accelerate lucrurile, fără blocaje, fără termene lungi până la livrarea rezultatelor și fără discuții interminabile. Răspunsul meu la protestele de ieri seară: și mai multă seriozitate! Asumare și seriozitate! Oamenii văd – chiar dacă nu îți spun întotdeauna – când tragi cot la cot cu ei, ba chiar mai mult decât ei. Când ești ca ei, când ești unul dintre ei, cu temerile și speranțele lor. Nimic spectaculos nu trebuie făcut!”, e de părere Violeta Alexandru.

Mai mult, fostul ministru trage un semnal de alarmă, pe fondul acestor proteste antirestricții. ”Este un risc enorm dacă renunțăm la măsurile de protecție. Să nu facem acest lucru. Niciunul dintre noi”, susține Alexandru, în mesajul postat pe pagina sa de Facebook.

Și premierul vorbise de oboseală

Un mesaj în acest sens transmisese, încă de luni, și premierul Cîțu. ”Eu am spus de fiecare dată, știți foarte bine că sunt liberal, oamenii pot să protesteze atâta timp cât nu încalcă legislația în vigoare”, a susținut șeful Guvernului.

De asemenea, și liberalul aflat în fruntea Executivului susținuse că înțelege că oamenii au obosit. ”Îi înțeleg pe români că după un an de zile au obosit, toți am obosit, ne luptăm cu pandemia de un an de zile și am făcut toate eforturile”, a mai declarat Florin Cîțu, după protestele de duminică seară

242 afisari

4 COMENTARII

  1. Asta ai inteles tu, proasto, ” Revolta e împotriva bolii … ” nu proasto, aia la revolte nu striga ” jos covidul ” ci ” jos iohanis” ” jos guvernu ” si alte josuri cu cîțu, voiculescu, Arafat, etc adica toată banda de impotenți politici din care cu mândrie faci parte si tu, liftiero !

  2. sunt infometati si lasati fara orizont si una dintre cauze sunteti chiar d stra care ati patronat un an ministerul de unde trebuia sa le dea o speranta in schimb ati livrat vorbarie si mul haos in pensii si salarii!!!!!!!acum se vad reactiile!!!!

  3. Violeta Alexandru mananca propaganda pe paine. Si-si pupa sefii oridecate ori are ocazia.Ce rezultate pozitive s-au vazut Dna deputat pentru romani in mobilizarea Guvernelor Orban din care ati facut parte ca Ministru al Muncii? Ah, da ati concediat o liftiera, ati cerut salariatelor cu copiii la gradinita sa stea peste program, ati scormoonit prin rahatul din arhivele Caselor de pensii, dar ati ajutat si la reorganizarea lor. pentru pensionari, minciuni repetate cu seninaatate, voi respecta legea. Sunt milioane de oameni fara servicii si sprijin material de la Guvernul Meu care acum nu va mai are sa le spuneti ca respectati legea. Ajutoarele de somaj tehnic s-au dat cu intarziere, salariile minerilor, ale doctorilor din prima linie la fel. Inca se mai asteapta banii pentru cadrele medicale care participa la campania de vaccinare. In acelasi timp Guveernul Meu lucreaza la scutirea de plata la bugetul de stat a doua banci clientii actualei puteri cu 80 milioane de euro. Dna draga nu sunteti deputat in Parlamentul Romaniei sa va dati cu parerea despre manifestatiile pashnice care au loc acum. La treaba doamna! Gasiti o modalitate sa ajutati nu sa criticati. Locuri de munca pentru someri, o crestere a salariilor si pensiilor macar cu cei 8% promisi. Sunteti deputat in calitate de fost ministru al muncii nu al propagandei.

  4. De ce nu se da exemplu Texas, Florida unde au scazut infectarile dupa ce s-a renuntat la restrictii? Liberalii lui peste. In curand va vedem la Targoviste. Toti aveti aceeasi placa, oboseala. Se vede ca cineva va dicteaza ce sa spuneti slugoilor.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger