AcasăPoliticaȘedință decisivă la PSD, înainte de consultările cu Iohannis. Semnalul dat de...

Ședință decisivă la PSD, înainte de consultările cu Iohannis. Semnalul dat de Ciolacu – VIDEO

Ședință decisivă la PSD, înainte de consultările cu Iohannis. Semnalul dat de Ciolacu - VIDEO

Până să meargă la Cotroceni, la noua rundă de consultări convocate de către șeful statului, în vederea desemnării unui candidat la funcția de prim-ministru, după ce Guvernul Cioloș nu a obținut votul de încredere al Parlamentului, mai-marii social-democrați au intrat în ședință.

E vorba despre o reuniune a Biroului Permanent Național, în cadrul căreia se așteaptă ca social-democrații să ia decizii de ultim moment. Până să ajungă în sediul PSD-ului, pentru a participa la discuții cu ai săi colegi, liderul formațiunii social-democrate a făcut câteva declarații.

Întrebat dacă se menține decizia că PSD-ul nu va susține un guvern minoritar, indiferent de premier, Ciolacu a răspuns: „Haideţi să vedem cum se aşază lucrurile şi să luăm în considerare perioada din acest moment”.

Ciolacu: Nu îmi cereţi să comentez după informaţii!

„Îmi mențin părerea că România nu intră într-o zonă de stabilitate cu un guvern minoritar, mai ales cu ce avem de-a face în acest moment. Știţi că, într-o zi, în România au fost mai multe decese decât în toată Uniunea Europeană”, a completat Ciolacu, cu referire la situația generată de noul coronavirus.

Pe de altă parte, liderul PSD a ales că nu comenteze pe marginea variantei vehiculate intens în ultimele ore, înaintea consultărilor de la Cotroceni, și anume aceea că Nicolae Ciucă ar fi o posibilă propunere de premier. ”Nu îmi cereţi să comentez după informaţii!”, a fost auzit spunând Ciolacu, înaintea ședinței decisive a conducerii PSD-ului.

Social-democrații sunt așteptați la Cotroceni, la discuțiile cu Klaus Iohannis, la ora 11.30, primii invitați la consultările de joi fiind liberalii. Dialogul cu PNL este programat să înceapă la ora 11, conform calendarului anunțat de la Cotroceni.

Iată calendarul consultărilor cu partidele și formațiunile politice parlamentare:

  • 11:00
    Consultări cu Partidul Național Liberal (PNL)
  • 11:30
    Consultări cu Partidul Social Democrat (PSD)
  • 12:00
    Consultări cu Uniunea Democrată a Maghiarilor din România (UDMR)
  • 12:30
    Consultări cu Uniunea Salvați România (USR)
  • 13:00
    Consultări cu Alianța pentru Unirea Românilor (AUR)
  • 13:30
    Consultări cu Grupul Parlamentar al Minorităților Naționale
325 afisari

5 COMENTARII

  1. @ ‘r-ați ai dracu cu cu PSD-ul și cu PNL-ul vostru,, ? ‘r-ați ai dracu vreți să fiți votați cu armata, ? ‘r-ați ai dracu dă incapabili, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger