AcasăPoliticaPNL-USR, alianță pentru Capitală! Orban și Barna au pus ochii pe bugetul...

PNL-USR, alianță pentru Capitală! Orban și Barna au pus ochii pe bugetul PMB

În ajunul ședinței în care liberalii urmează să dea undă verde candidaților pentru alegerile locale, Ludovic Orban și liderii USR-PLUS s-au aflat la aceeași masă a discuțiilor până târziu în noapte.

Negocierile s-au derulat chiar la Palatul Victoria, la întrevedere participând, de o parte a mesei, Ludovic Orban, Violeta Alexandru și Nicușor Dan, iar de cealaltă parte Dan Barna, Vlad Voiculescu, Claudiu Năsui și Dragos Tudorache.

De altfel, trei dintre politicienii prezenți la discuțiile de vineri seara târziu au postat o fotografie din timpul ședinței hotărâtoare, unul singur, în speță deputatul Năsui, și ceva concluzii. Optimiste. „A ieșit fum alb. Avem candidaturi comune la București. Bucureștiul va avea un viitor fără PSD. Nu a fost ușor. Am reușit să avem candidați comuni ireproșabili astfel încât să putem avea un rezultat cu care să mergem în fața electoratului”, sună mesajul postat de către parlamentarul USR în dreptul pozei respective.

Fotografie pe care a postat-o și liderul USR, Dan Barna, însoțită de un mesaj telegrafic: „2 a.m la Guvern”, dar și Violeta Alexandru, ministrul Muncii aflat la conducerea PNL București, alături de două cuvinte considerate grăitoare: „Pentru București”.

Între timp, se așteaptă concluziile ședintei conducerii PNL, Biroul Permanent Național al formațiunii liberale fiind așteptat să valideze candidații pentru cele șase sectoare din Capitală, la alegerile locale programate pentru 27 septembrie. Ședința a început sâmbătă dimineață.

După cum se știe, PNL a decis să susțină candidatura lui Nicușor Dan în cursa pentru Primăria Generală, luptă electorală în care s-a înscris social-democrata Gabriela Firea.


sursa foto: Facebook

132 afisari

2 COMENTARII

  1. C.S – ule , ti-e necaz ca nu mai poate pizideul sa hacuiasca bugetul PMB si sa-si achite la timp onorariul pentru National care trebuie sa cante cum comanda madam Firea , asta te doare ?

  2. @ Dacă candidații realizează profituri din banii restituiți de la bugetul public pentru cheltuielile cu campania electorală și dacă instituțiile specializate au verificat sponsorii din campaniile electorale pentru ca politicienii să nu fie implicați în spălări de bani, la restituirea banilor pe care îi folosesc în campaniile electorale din sponsorizări din care politicienii ar putea realiza profituri personale, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger