AcasăPoliticaȘedință decisivă la liberali. Un fost lider al partidului îl demolează pe...

Ședință decisivă la liberali. Un fost lider al partidului îl demolează pe Cîțu: „Nu are nicio calitate pentru a putea conduce PNL”

Ședință decisivă la liberali. Un fost lider al partidului îl demolează pe Cîțu: „Nu are nicio calitate pentru a putea conduce PNL”

După ce în ultimele zeci de ore s-a vorbit intens despre varianta că s-ar pregăti debarcarea lui Florin Cîțu de la șefia PNL, s-a aflat că vineri ar urma să se întrunească o ședință a Biroului Politic Național al formațiunii politice.

Pe surse, s-a aflat că în cadrul acestor discuții ar putea fi decisă convocarea Consiliului Naţional al PNL, pentru duminică. Iar în viitoarea reuniune a Consiliului Naţional ar urma să fie decisă data unui Congres extraordinar al PNL. Congres pe care mai mulți lideri liberali l-ar vrea convocat pentru a-l schimba cât mai repede pe Cîțu din fruntea partidului. În primă fază, s-a vehiculat că lui Cîțu i se va cere demisia din postura de șef la PNL, la întoarcerea din Statele Unite, dar actualul președinte al formațiunii liberale ar fi refuzat să facă un astfel de pas în spate.

Orban, atac la Cîțu: Nu are nicio calitate pentru a putea conduce PNL

Pe de altă parte, fostul lider al PNL, între timp plecat din acest partid, a profitat de ocazie pentru a-l ataca din nou pe Florin Cîțu, ales în fruntea formațiunii liberale la congresul la care și Ludovic Orban candidase, în toamna anului trecut.

„În momentul în care Cîtu, în loc să se ocupe de guvernare, a executat ordinele primite de la Cotroceni si a decis să candideze împotriva mea, sprijinit de cei care azi îi cer demisia, și-a semnat practic condamnarea. Nu are nicio calitate pentru a putea conduce PNL. Toți cei care l-au sprijinit știau lucrul acesta. Faptul că acum vor să-l schimbe e un lucru care e cunoscut încă din timpul congresului”, a declarat Ludovic Orban, la România TV.

Orban a ironizat actuala situație în care se află actualul președinte al liberalilor, amintind și faptul că pe 1 aprilie e ziua de naștere a lui Florin Cîțu. „ I-au pregătit surpriza de ziua lui. Cîţu practic îi invitase ca să ciocnească o cupă de şampanie de ziua lui, că mâine (vineri-n.red.) e ziua lui, de 1 aprilie. Probabil că e îi e jenă că ziua lui e pe 1 aprilie. Toată cariera lui politică e o păcăleală”, a mai spus fostul lider PNL, actualmente șef al Forței Dreptei.

author avatar
Andrei Coman
382 afisari

5 COMENTARII

  1. DACA TATAL LUI LUDOVIC ORBAN NU AR FI FOST SEF DE SECURITATE LA BRASOV, DREPT CARE I-A LASAT NISTE CEC-URI IN ALB, CUM AR FI RECRUTAREA AGENTULUI TITI IONESCU ZIS BULDOZERUL, MARE MAHAR SI SPONSOR AL CONDUCERII STATULUI ROMAN, LUDOVIC ORBAN SI LEONARD ORBAN NU AR FI TRAIT CA NISTE TRANTORI PE CARCA STATULUI. DACA JUSTITIA ROMANA NU ERA O CURVA PROASTA SI IMPUTITA SI MAI SI MUNCEA, LUDOVIC ORBAN ERA DE MULT LA PUSCARIE. DAR SECURISTII CARE AU GRIJA CA ODRASLELE TORTIONARILOR SA O DUCA BINE SI SA LE FACILITEZE HOTIILE AU GRIJA DE TRANTORI CA ORBAN. SA BEA MULT, SA DOARMA PE CANAPELE CU LAMBRU, SA FACA ACCIDENTE AUTO CU VICTIME, DOSARE MUSAMALIZATE…DE CE? DIN ACELASI MOTIV COMUN CU BASESCU. …TORTIONARII SECURISTI AU LASAT PE MANA URMASILOR ANGAJAMENTELE SLUGILOR LOR. IA SA VEDEM CINE ERA COPIL IN SECURITATEA JUDETULUI STALIN( BRASOV). ION TIRIAC. ADRIAN SARBU. DUMITRU PRUNARIU. LIDERI AI MASONERIEI? TELEVIZIUNII SI TUNURILOR BANCARE…ARE VIATA LUNGA IN POLITICA LUDOVIC ORBAN, NU? TATAL LUI I-A LASAT O POLITA DE ASIGURARE PE VIATA…TITI IONESCU, SPRE EXEMPLU….GHICI CINE RASPUNDEA LA ACEST INDICATIV? DE AIA NU LUCREAZA JUSTITIA…CA E MAI USOR SA FII CURVA IEFTINA PENTRU TITI IONESCU…SIKTIR POLITRUCI DE TOT KKKATUL…BETIVUL VOSTRU DE ORBAN…ORBIT!!! BUN DE RECLAMA LA ORBIT!!

  2. SoCatzu promitea de mic,dela scola elementara pe care a absolvit-o cu media tocmai buna pt.o scoala profesionala,neavand dreptul la liceu,ca va ajunge ” om mare „. Si-a ” consolidat ” apoi viitorul trimis de securisti in America la ” studii ” pe banii lor adica ai statului.Acolo s-a facut remarcat,arestat fiind prins de politia americana beat si drogat la volan.Inainte de a-si lua valea din America,a luat un credit de cateva mii de dolari dela o banca americana,si paaa America.N-a mai dat banii inapoi,l-au cautat recuperatorii americani,dar el o tulise.Nescapat din mana de Secu,pas cu pas a ajuns Prim ministru,ministru de finante,presedintele senatului si al PNL desigur cu sustinerea altui Cocotat,chiar sub inaltul lui patronaj.Acum reformatorul,modernizatorul Romaniei este pe faras,tocmai acum cand economia duduie manata de investitiile lui,creste puterea de cumparare,romanii au tot mai multi bani in buzunare si urmeaza sa fie fericiti cu inca cateva milioane de doze de vaccin in valoare de 790 milioane de EURO.Tocmai cand aterizase din America,cu traista plina de alte idei liberale de devoltare a economiei,a Tarii si scoaterea ei din santul in care a fost esuata de guvernul ” meu ” sub supervizarea ” mea „,il ia echipa castigatoare pela spate.SoCatzule la multi ani la puscarie.

    • Petrov, un jeg si un gunoi, la Periprava, acolo ii este locul, ne santajeaza ca detine informatii secret de stat, sa le spuna sa vedem cum il SRI pachet

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger