AcasăPoliticaȘedință decisivă. Firea anunță măsurile ce ajung pe masa Coaliției - vouchere...

Ședință decisivă. Firea anunță măsurile ce ajung pe masa Coaliției – vouchere de 30 și 50 de euro/dublarea cotei de hrană în spitale – LISTA

Ședință decisivă. Firea anunță măsurile ce ajung pe masa Coaliției - vouchere de 30 și 50 de euro/dublarea cotei de hrană în spitale - LISTA (foto: facebook)

În contextul în care marți, 5 aprilie, urmează să aibă loc o ședință a coaliției de guvernare, social-democrata aflată în fruntea Ministerului Familiei din cadrul Executivului Ciucă a enumerat o serie de măsuri, susținute de PSD, care ar urma să fie analizate în cadrul întrunirii din această a doua zi a săptămânii.

Făcând referire la „măsuri importante pentru combaterea creșterii prețurilor la alimente și carburanți”, Firea anunță, la capitolul propuneri, vouchere pentru cumpărarea de alimente, care ar urma să fie acordate persoanelor cu venituri mici, dar și creșterea cotei de hrană pentru pacienții din spitale, de la 11 lei, cât e în momentul de față, la 22 de lei. De asemenea, pe lista propunerilor prezentate de către Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook, în dimineața zilei de marți, figurează și majorarea valorii tichetelor de masă acordate angajaților.

Iată lista propunerilor prezentate de Firea:

Firea menționează că „tot acest pachet social dar și alte măsuri concrete inițiate de PSD, pentru sprijinirea oamenilor și firmelor, vor fi analizate azi (marți-n.red.) în ședința coaliției iar apoi vor ajunge pe masa guvernului”.

Ciolacu: „Este o măsură de bun-simț, având în vedere contextul economic”

De altfel, încă de la finele lunii trecute, liderul PSD, Marcel Ciolacu, anunța că valoarea normei de hrană pentru pacienții din spitale se va dubla. „Aceeași valoare va fi acordată și pentru masa copiilor din centrele de plasament.

Este o măsură de bun-simț, având în vedere contextul economic, pe care o vom adopta foarte repede în Parlament”, transmitea Ciolacu, pe Facebook, în 31 martie.

315 afisari
Zenville

Ultimele știri

Se sparge buboiul afaceriștilor milionari din SERVICIILE SECRETE. Generalul Dumbravă ar fi „sifonat” tot la DNA!

Se sparge buboiul afaceriștilor milionari din serviciile secrete! Apar noi informații bombă, după audierea la DNA a fostului număr 2 din cadrul Serviciului Român...

Sectorul 4 începe construcția unui teatru în zona de sud a Bucureștiului

Sectorul 4 al Municipiului București continuă să implementeze proiecte care aduc plus-valoare comunității locale și care, totodată, asigură respectarea drepturilor cetățenilor în privința accesului...
proger