AcasăPoliticaȘedința de ultimă oră. Iohannis i-a chemat la Cotroceni pe Cîțu și...

Ședința de ultimă oră. Iohannis i-a chemat la Cotroceni pe Cîțu și Arafat, dar și mai mulți miniștri. Ce se are în vedere

Ședința de ultimă oră. Iohannis i-a chemat la Cotroceni pe Cîțu și Arafat, dar și mai mulți miniștri. Ce se are în vedere (sursa foto: presidency.ro)

Mai mulți oficiali guvernamentali, în frunte cu premierul Florin Cîțu urmează să ajungă, marți după-amiază, la Palatul Cotroceni, pentru a discuta cu președintele.

Este vorba despre o ședință de lucru privind siguranța publică în unitățile de învățământ, din câte s-a anunțat oficial, din direcția Administrației Prezidențiale. Discuțiile sunt programate să înceapă la ora 15.

Cine participă la discuții

La ședința sunt așteptați, pe lângă premierul Florin Cîțu, și viceprim-miniștrii Dan Barna și Hunor Kelemen, dar și mai mulți miniștri – cel al Finanțelor, Alexandru Nazare, al Internelor, Lucian Bode, ministrul Dezvoltării, Attila Cseke, precum și miniștrii Sănătății, Vlad Voiculescu, și, respectiv, al Educației, Sorin Cîmpeanu.

De asemenea, la întrevedere au fost chemați și seful Departamentului pentru Situații de Urgență, secretarul de stat Raed Arafat, Corina Atanasiu, secretar de stat în Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, Gen. mr. Dan Paul Iamandi, precum și medicul Adriana Pistol, directorul Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului Național de Sănătate Publică.

Ședința de lucru, urmată de discuții pe tema minorităților naționale

Aceasta nu este singura întâlnire ce figurează pe agenda publică, de marți, a președintelui. De la ora 17.30, Klaus Iohannis urmează să discute la Cotroceni cu liderul grupului parlamentar al minorităților naționale, Varujan Pambuccian, și cu deputatul Ovidiu Ganț, pe tema minorităților naționale.

Precedenta ședință de lucru pe care Klaus Iohannis a avut-o cu premierul și cu alți miniștri, la sediul Președinției, data din 3 martie. Când Florin Cîțu, vicepremierul Dan Barna și ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, au discutat cu șeful statului pe tema Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

author avatar
Cristina Stefan
288 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger