AcasăPoliticaȘedință cu miză la PSD. Se discută candidaturi pentru locale și soarta...

Ședință cu miză la PSD. Se discută candidaturi pentru locale și soarta unei organizații social-democrate

Mai-marii principalei formațiuni de opoziție urmează să se așeze, în cursul acestei zile, la masa discuțiilor. Principala tema de dezbatere îl constituie alegerile locale, mai exact candidaturile la sectoare.

Recent, social-democrata aflată în fruntea Organizației PSD București anunța că în cursul viitorului Comitet Executiv Național urmează să fie prezentate propunerile de candidați pentru primăriile sectoarelor 2 și 3. ” Avem pregătite candidaturile care vor fi validate în CExN pentru Primăria sectorului 2, pentru Primăria sectorului 3, de asemenea, reorganizarea activităţii Organizaţiei PSD sector 3”, anunța Gabriela Firea.

Se anunță schimbări la Ilfov

Totodată, se așteaptă ca în cursul întrunirii de joi să se ia o decizie și în privința organizației PSD Ilfov. Totul, după ce s-a vehiculat într-un material de presă că ar fi fost ”capturată” de interlopi. Liderul interimar Marcel Ciolacu a reacționat, într-o emisiune TV, spunând că a aflat din mass-media despre o astfel de situație și că în cadrul CEx-ului de joi va propune dizolvarea organizației PSD Ilfov și numirea unei echipe interimare.

„Voi propune în Comitetul Executiv de săptămâna aceasta dizolvarea acestei organizații, chiar dacă suntem în prag de alegeri. Și sunt ferm convins că avem capacitatea de a face o echipă rapid acolo să fim pregătiți și la Ilfov de alegeri. Este inadmisibil așa ceva. (…) Nu am crezut așa ceva. Am avut o discuție cu președintele organizației, acum aproximativ o lună de zile, i-am spus că în echipa dânsului există o persoană asupra căreia sunt foarte multe bănuieli de implicări într-o anumită zonă care nu ne reprezintă și chiar i-am spus să ia măsurile necesare, de a fi schimbat din funcție, respectiv de secretar executiv sau ceva de genul ăsta”, a susținut Ciolacu, zilele trecute, la TVR.

95 afisari

2 COMENTARII

  1. PNL , USR-PLUS SI PMP AU BATUT PALMA PENTRU BUCURESTI . PNL ARE SECTOARELE 5 si 6 , USR-PLUS SECTOARELE 1, 2 si 4 , PMP -ului II REVINE SECTORUL 3 . CANDIDAT UNIC AL DREPTEI PENTRU PRIMARIA CAPITALEI = NICUSOR DAN . Adio si amin PSD in capitala ! In tara e dezastru , primari si organizatii intregi de la PSD parasesc corabia care se scufunda ! PSD Ilfov nu e caz singular , nu mai stiu cum sa iasa din gunoie , i-au prins alegerile cu maldare de mizerii si e prea tarziu pentru curatenie !

  2. Aceiasi ciorba reancalzita. Faptul ca actuala clasa politica este compromisa ideologic si moral nu mai incape nici un dubiu.
    Sa vii in fata alegatorilor cu acceiasi primari care timp de trei sau patru mandate nu au nimic la capitolul realizari in localitatile ”vatasite” mai mult, mare parte dintre ei implicati in fapte de coruptie, frizeaza legea bunului simt si a moralitatii. Sa faci asa zise aliante contra ”naturii” ideologice, numai de dragul ramanerii sau accederii la putere indiferent de mijlocul folosit este si constituie meteahna veche a clasei politice romanesti de ceva vreme incoace. De consilierii locali sau judeteni nu-si mai are rostul a vorbi, fiindca mare marte din cei ”prinsi” in liste nu au nici in clin nici in maneca cu problemele urbei sau sectorului. Ei fac doar jocurile dictate de interpusii sub forma oamenilor de afaceri sau a sponsorilor ce le-au finantat campania. Aceiasi marie cu aceiasi ponosita palarie.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger