AcasăPoliticaȘedință crucială a Coaliției. Se decide soarta candidaturii lui Cîrstoiu. Rareș Bogdan:...

Ședință crucială a Coaliției. Se decide soarta candidaturii lui Cîrstoiu. Rareș Bogdan: „E o situație grea”

sursa foto: Facebook/Cătălin Cîrstoiu

Liderii Coaliției se întâlnesc, luni dimineață, în ședință, urmând să se decidă soarta candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu, la Primăria Capitalei.

Și anume dacă îi vor retrage sau nu sprijinul medicului Cîrstoiu, propus de PSD-PNL drept candidat pentru Primăria Capitalei.

Ședința mai-marilor PSD și PNL urma să înceapă la ora 10. Înainte de începerea întrevederii liderilor coaliției, prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a făcut câteva declarații în fața presei.

CITIȚI ȘI: Au detonat NUCLEARA: intră Robert Negoiță, iese Cătălin Cîrstoiu!

Ciolacu și Ciucă – prea mici, prea slabi, prea de tot!

Rareș Bogdan: „Dacă mergem cu un candidat separat…”

(sursa foto: Rares Bogdan/Facebook)

Și a subliniat că e nevoie ca în cursul acestei zile să se găsească o soluție la această chestiune.

„E o situație grea, trebuie să ieșim astăzi cu o soluție. Dacă vrem să mai funcționeze coaliția, e bine să avem mintea la noi și sa venim cu candidat unic. Dacă mergem cu un candidat separat, dinamităm șansele lui George Tuță și Rareș Hopincă”, a spus Rareș Bogdan, înainte de ședința coaliției, citat de realitatea.net. Vă amintim că Tuță candidează la Primăria Sectorului 1, iar Hopincă, fostul prefect al Capitalei, e candidatul la Primăria Sectorului 2.

Coaliția PSD-PNL s-a reunit, luni, pentru a decide dacă se va merge în continuare cu medicul Cîrstoiu drept variantă de candidat la Primăria Capitalei, în urma acuzațiilor privind incompatibilitatea sa. Decizia este așteptată în contextul în care medicul ar fi trebuit să-și depună candidatura, luni, la Biroul Electoral Municipal.

author avatar
Andrei Coman