AcasăPoliticaSecretar de stat, implicat într-un accident în județul Argeș - VIDEO

Secretar de stat, implicat într-un accident în județul Argeș – VIDEO

Secretar de stat, implicat într-un accident în județul Argeș (sursa foto: captură video)

Un politician a fost implicat, duminică, într-un eveniment rutier ce a avut loc pe DN73, în județul Argeș.

Conform România TV, este vorba despre Cătălin Bulf, secretar de stat în Ministerul Economiei. Politicianul aflat în fruntea filialei PMP Argeș ar fi depășit regulamentar un autoturism, doar că, la un moment dat, acesta din urmă ar fi virat stânga, ajungând să se producă accidentul, potrivit aceleiași surse.

Din primele informații, trei persoane au ajuns în grija cadrelor medicale, fiind duse la spital. ”Un bărbat de 64 de ani s-ar fi angajat într-o depășire regulamentară și ar fi intrat într-o coliziune cu un autoturism condus în aceeași direcție de mers de un bărbat de 42 de ani, care ar fi virat stânga fără să se asigure. În urma impactului, (…) trei persoane au suferit vătămări corporale și au fost transportate la spital, respectiv șoferul celui de-al doilea autoturism și două persoane pasagere în al același autoturism”, a precizat Mădălina Epure, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș, într-o intervenție telefonică la Digi24.

Totul s-a întâmplat pe raza localității argeșene Stâlpeni. La fața locului au ajuns echipaje de salvatori, dar și de polițiști. În acest caz se derulează o anchetă menită să lămurească toate condițiile în care s-a produs accidentul.

Mulți își amintesc faptul că, în urmă cu doar câteva săptămâni, mașina în care se afla un alt reprezentant al Executivului, și anume ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a fost implicată într-un accident, tot pe raza județului Argeș. din câte s-a aflat ulterior, nu ministrul s-a aflat la volanul autoturismului respectiv. DETALII AICI.


222 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger