AcasăPoliticaSebastian Burduja îl critică pe Nicușor Dan pentru refuzul de a avea...

Sebastian Burduja îl critică pe Nicușor Dan pentru refuzul de a avea o debatere: „E o lipsă de respect”

sursa foto: Facebook/Sebastian Burduja

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Sebastian Burduja, l-a criticat pe actualul edil general al Bucureștilor, Nicușor Dan, pentru refuzul acestuia de a avea o dezbatere în campania electorală, înainte de alegerile locale din iunie.

Mai mult, candidatul formațiunii liberale la Primăria Capitalei a spus că – în cazul în care va câștiga un nou mandat – Nicușor Dan va depinde de sprijinul PNL în Consiliul General, însă el manifestă o lipsă de respect pentru electoratul PNL prin refuzul de a accepta o dezbatere.

Burduja: A spus public că refuză această dezbatere

„Fiecare își prezintă propriile soluții pentru București. Eu sunt dezamăgit de faptul că pe dreapta există doi candidați, sigur, eu nu sunt de acord că Nicușor Dan este o variantă de dreapta, dar putem dezbate lucrul ăsta, în orice caz dânsul refuză un dialog, refuză o dezbatere. Mi-am depus candidatura, am spus că în termen de o săptămână aș vrea să am o dezbatere pe argumente.

A spus public că refuză această dezbatere, dar a mai spus public un lucru, și anume că dacă va lua un nou mandat de primar va depinde de PNL în Consiliul General și că nu vrea să îi jignească pe electorii PNL, dar îi jignește refuzând o debatere acum pentru că și votanții PNL merită să compare două viziuni pe bază de argumente și a unor realități din Bucureștiul de azi”, a declarat Burduja miercuri seară, 1 mai, la postul B1 TV.

Candidatul PNL la Primăria Capitalei: Îmi doresc o dezbatere cu oricine, pentru că așa mi se pare normal

În tot acest context, Burduja a spus că își dorește o dezbatere cu oricare candidat din cursa pentru Primăria București.

„A avea o dezbatere este în firescul unei democrații, cu atât mai mult la Capitala României, a doua cea mai votată funcție în stat, deci nu putem vorbi de o curtoazie aici, din contră e o lipsă de respect să refuzi acest dialog și în sine, întreaga campanie de până acum, iertați-mă dar dacă ne limităm la schimburi de tipul: matematică, nu usturoi, usturoi, nu parizer, parizer, nu știu ce… Eu îmi doresc o dezbatere cu oricine, pentru că așa mi se pare normal într-o democrație să nu refuzi dialogul”, a spus Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei.

author avatar
Andrei Coman