AcasăPoliticaSe teme Ciolacu de dezvăluirile din cartea anunțată de Dăncilă? ”Îmi asum...”

Se teme Ciolacu de dezvăluirile din cartea anunțată de Dăncilă? ”Îmi asum…”

Se teme Ciolacu de vreo dezvăluire din cartea anunțată de Dăncilă? ”Îmi asum...”

După ce recent s-a aflat de la fostul premier Viorica Dăncilă că în curând va apărea pe piață un volum-interviu, actualul lider al PSD-ului a lăsat să se înțeleagă că nu are de ce să aibă emoții în privința dezvăluirilor ce vor vedea lumina tiparului în cartea anunțată de predecesoarea sa.

”Îi urez succes”, a ales să puncteze în primă fază Marcel Ciolacu, luni seară, la postul public de televiziune.

”Mă tem pentru români de ce se întâmplă la guvernare. Dezvăluiri la ce? (…) Întotdeauna au fost cărți, dezvăluiri, eu nu am făcut nimic de care să-mi fie rușine și îmi asum trecutul Partidului Social Democrat”, a completat liderul PSD, răspunzând unei întrebări.

Când moderatorul emisiunii de la TVR a vrut să afle dacă mai are loc fosta șefă a Guvernului în Partidul Social Democrat, Ciolacu a răspuns: ”Nu am mai vorbit cu doamna Dăncilă, dar presupun că putem avea o discuție”.

Anunțul fostei șefe a PSD-ului

Recent, Viorica Dăncilă anunțase, pe o rețea de socializare, faptul că ”foarte curând” va avea loc lansarea unei cărți-interviu, rezultat al colaborării cu o jurnalistă. ”Am vorbit despre multe dintre provocările perioadei în care am fost prim-ministru, inclusiv despre relația cu Liviu Dragnea, dar și despre campaniile electorale din 2019 și colaborarea cu cei care astăzi conduc PSD.

Am fost și rămân social-democrată și un om de echipă, iar acesta e motivul principal pentru care am amânat lansarea acestui volum pentru perioada post-electorală. Sunt lucruri care trebuie spuse, fiindcă PSD nu se poate reclădi decât pe adevăr și pe analiza obiectivă a problemelor trecutului. Revin cu detalii, urmează momente interesante”, i-a asigurat Dăncilă pe cei care îi urmăresc pagina de Facebook.

author avatar
Cristina Stefan
539 afisari

5 COMENTARII

  1. Veorica cica e om de echipa..Preia bulshitu de exprimare corporatista..Veorico ghea io unu nu sint de loc om de echipa! Eu sint de unul singur !

  2. Cand spui ,,om de echipa ” nu este bine Noi leproizii pnl isti ne haraim ca si javrele ca si cainii Noi ne sfasiem intre noi si ii sfasiem si pe ceilalti Nu suntem oameni de echipaDancila este ,,corporatista ” noi nu suntem ,noi nu am desfiintat firme romanesti cu unealta noastra analfabeta kodriuta o plagiatoare nemernica neagra in cerul guriiLa noi bulshitul de exprimare este Soros ,Iohannis preten cu interlopul SCHMITH acum in vizorul DNA,apoi Sika ,ventrilocul Raresul Noi o uram pe Dancila pentru ca suntem javre nebune Ne tragem din criminalii care au ars tinerii din criminalii de la 1907 care ne au ucis stra stra buniciiAcum guvernam ca zombii ,haotic dar avem mare grija sa imprumutam zeci de miliarde ca sa ne platim colegii din haita care ne au adus sus sus langa maretul fatalau johannus Noi am dus tara in haos in cea mai adanca vagauna din care vom iesi de acolo ca sobolanii si vom nimeri drept la Rahova

  3. Da tu esti singur nu esti om de echipa Asa ai fost asa vei ramane Dea Domnul sa mori tot singur dupa inima ta de caine

  4. De asta tara asta nu mai progreseaza ,pentru ca avem talpisti de meserie care se opun la progres la civilizatie La ei progresul este cand toate sunt pe dos ,cand toate merg inapoi Guvernul doamnei Dancila a fost cel mai bun guvern de dupa ’89 cu cresteri pe toate nivelurile,dar tara a fost tradata ,vanduta S a ,,ales”presedinte cu STSul Un presedinte tradator interlop din gasca lui Shmith,JURGEN PAUL POR ,Andreas Huber si alte lepre asemanatoare la gandire cu el

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger