AcasăPoliticaSe rupe PNL. Numărul parlamentarilor care au plecat din grupul PNL a...

Se rupe PNL. Numărul parlamentarilor care au plecat din grupul PNL a urcat la 16

Ludovic OrbanSe rupe PNL. Numărul parlamentarilor care au plecat din grupul PNL a urcat la 16

Numărul parlamentarilor liberali care au părăsit grupul parlamentar PNL a urcat miercuri la 16 după ce și deputata Violeta Alexandru și-a anunțat dezafilierea, urmând exemplul fostului președinte Ludovic Orban.

Fostul ministru al Muncii a anunțat, miercuri dimineață, că s-a retras din grupul parlamentar al PNL.

„Mi-am depus acum câteva minute informarea cu privire la dezafilierea mea din grupul parlamentar al PNL din Camera Deputaților. Am făcut acest gest pentru a atrage un semnal de alarmă vis-a-vis de situația în care se află azi PNL, în comparație cu ceea ce am fost acum câteva luni și am pierdut din orgoliu și din încăpățânarea de a nu e exercita rolul de principal partid de guvernământ. Mi se pare incredibil că PNL nu merge cu o propunere de candidat de premier. Mi se pare o palmă pentru toți alegătorii noștri”, spune Violeta Alexandru.

A fugit în tabăra lui Orban

Fostul ministru al Muncii în guvernul Orban îi critică pe liderii liberali pentru negocierile cu PSD. „Mi se pare de neacceptat că ne ducem să stăm jos să discutăm cu PSD-ul pe care l-am hulit atâția ani, în frunte cu cel care acum e președintele PNL, Florin Cîțu, și care se lăuda că și-a făcut o întreagă campanie în spațiul public de adversar al PSD, iar acum se face că-și mai aduce aminte de ceea ce a spus. Prin urmare, mi se pare un haos la nivelul conducerii PNL. Se simte, din păcate, și în grupul deputaților PNL”, adaugă Alexandru.

Până acum şi-au anunţat dezafilierea de la grupurile parlamentare ale PNL Alexandru Kocsis, Ovidiu Florean, Ion Ştefan, Ionel Dancă, Constantin Şovăială, George Ionescu, Luminiţa Barcari, Adrian Oros, Bogdan Bola, Claudiu-Martin Chira, Nicolae Giugea, Antonel Tănase, Gabriel Plăiaşu și Ion Iordache. Fostul preşedinte PNL Ludovic Orban a plecat din grupul parlamentar liberal pe 26 octombrie.

author avatar
Andreea Vlad
384 afisari

4 COMENTARII

  1. Sa va dea nenea Sica m ..ue multa echipei castigatoare si castigatorului si mai ales esuatului care l-a sustinut

  2. O sa se sparga Pnl in 3 cioburi.
    Ciobul marx.
    Ciobul Boc Petrov.
    Ciobul Sica libero mandoline.

  3. Si? Orban tot cu pnl voteaza, asa ca: …. tot la ceferticate ajung, tot la restrictii, tot la otravuri impuse pe post de vaccin, tot fara medicamente, tot cu potocoale criminale in sanatate …. etc

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger