AcasăPoliticaCutremur în coaliție. Rareş Bogdan, atac cu talpa la PSD / Ciolacu:...

Cutremur în coaliție. Rareş Bogdan, atac cu talpa la PSD / Ciolacu: „A pus batistuța pe globul de cristal și a văzut”

Rares BogdanSe rupe coaliția! Rareş Bogdan a făcut anunțul / Ciolacu: „A pus batistuța pe globul de cristal și a văzut”

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a criticat partenerii de guvernare a liberalilor despre care a spus că trebuie să înțeleagă „să ne respecte”.

Acesta a făcut referire la ministrul Sănătăţii, social-democratul Alexandru Rafila, care l-a criticat pe președintele PNL Florin Cîţu privind certificatul verde şi campania de vaccinare.

Rareș Bogdan a vorbit despre o posibilă rupere a Coaliției, dacă după un an lucrurile nu merg în direcția bună, într-un interviu pentru Digi 24.

„Dacă după un an de zile vom vedea că acest efort, care ne-a adus deservicii de imagine, nu va ajunge să fie unul apreciat, nu va duce la nimic și guvernarea va bălti, marile reforme vor stagna, banii europeni vor fi întârziați în continuare, atunci e absolut legitim să încercăm să găsim o formulă pentru că înseamnă că această formulă, după un an de zile, a fost făcută complet aiurea.

Eu sper să nu avem această situație și după un an oamenii care ne-au blamat să înțeleagă că am făcut-o ca această țară să aibă un guvern stabil. Pentru asta trebuie multă înțelepciune. Eu am trăit din conflict, eu sunt specialist în retorică. Dacă ar trebui să am o retorică, aș găsi în fiecare oră un motiv de a ataca pe cineva de la PSD, dar știu că românii nu asta vor. Vor să fie ajutați, nu mai vor circ”, a declarat prim-vicepreședintele PNL.

Marcel Ciolacu cere ședință de urgență a coaliției

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat în noaptea de joi că cere de urgență o ședință a coaliției de guvernare după declarațiile făcute de prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, care i-a criticat pe social-democrați.

„Am înțeles că Rareș Bogdan a pus batistuța pe globul de cristal și a văzut că se va rupe coaliția peste un an. Hai să îi curmăm suferința! Cer mâine de urgență o ședință a coaliției, pentru că PSD nu răspunde de trecut și a venit la guvernare să construiască pentru oameni.PNL a rămas captiv în paradigma coaliției cu USR, când se războiau cu tănculețe pe covoraș. Românii au alte așteptări! PSD va rămâne principalul partid concentrat pe problemele reale ale românilor din această guvernare!”, a spus Marcel Ciolacu.

author avatar
Andreea Vlad
762 afisari

11 COMENTARII

    • Holera galbena imp cu acest fripturișt ar trebuii aruncata cu șuturi în fund din viata politica pt dezastru economic care l, au făcut

  1. Am pierdut o batistuţă
    Cine a găsit-o,
    Eu îl rog ca să mi-o dea,
    Batista parfumată

  2. DOI NETERMINATI…RAZBOIUL BATE LA USA LUMII, PARTENERUL STRATEGIC ESTE SENIL, TANCURILE MUSCA DIN GGETURILE SEVERULUI CU TURELA SPRE EUROPA..CHINA ANUNTA GENERALII SAI SA SE PREGATEASCA DE RAZVOI CU SUA…IRANUL SI CHINA PREGATESC ARSENALUL NUCLEAR….BAI, VITELOR, SCUIPATII SORTII PLECATI DRACULUI DIN TARA…CASTRATILOR SI TRADATORILOR DISPARETI VITELOR DIN PEISAJUL ROMANESC. SICTIR PUI DE LOAZE! SUNTETI DE TOT RAHATUL FATALAILOR!

  3. Rare şşş caricatură ce ești! Vă pregătim de tras în ȚEAPĂ pe toți.
    Tu si cu căcîțic sunteți doi băgători ai bățului prin grad.
    Penele istorie scrie pe voi.
    Usere la groapa cu gunoi a țării.
    Poate se salvează Pesede.
    Pentru AUR VICTORIE!

  4. În mod normal pt dezastru provocat PNL ar trebuii scos inafara legii, dar românul nu învață nimic din istorie, nici măcar asta mai recentă, liberali au tras în taranimea rasculata de la 1907, credeți cazi acesta ciuma galbenă antiromâneșca este mai breaza

  5. Unul mai prăpădit ca altul.

    Cum naiba să respecți lighioane ca batistuță sau cuțu-pârnăiașul?

  6. & Dacă sunteți de părere că și copacii de pe domeniul public sunt incluși la legea inventarierii, la atribuțiile celor ce au în administrare terenurile, ?

  7. Ba , cade tara pe voi si ce discutii aveti??? Dati l afara pe neferucutul care a cresciut oretul la energie de a pus lacat pe locuri de munca si institutiu si a fost si min economiei si stie !!! Reveniti ba cu pretetul la normal de suporare t care era ca lumea va veni peste voi curand!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger