AcasăPoliticaLudovic Orban, decis să nu rateze niciun vot! „Să ceară deplasarea urnei...

Ludovic Orban, decis să nu rateze niciun vot! „Să ceară deplasarea urnei mobile!” – VIDEO

Până la alegerile locale au mai rămas mai puțin de două săptămâni, scrutinul urmând să se desfășoare în condiții speciale, dată fiind pandemia COVID.

În acest context, premierul a făcut referire, răspunzând unei întrebări referitor la acea cabină specială pentru persoanele care prezintă simptome de infectare cu noul coronavirus, despre care s-a tot vorbit, la măsurile avute în vedere de autorități în vederea scrutinului din 27 septembrie.

Concret, Ludovic Orban a adus în discuție varianta ca oamenii aflați în astfel de situații să ia legătura cu medicul de familie. Și să ceară urna mobilă. ”Recomandarea noastră a fost către toți cei care au simptome asociate și nu apucă să fie diagnosticați să consulte medicul de familie și să ceară deplasarea urnei mobile. Pentru că vom deplasa urna mobilă pentru a asigura exercitarea dreptului de vot și pentru cetățenii care sunt bolnavi și sunt tratați în spital, și pentru cetățenii care sunt tratați prin izolare la domiciliu, și pentru persoanele care au fost persoane de contact pentru persoane diagnosticate cu COVID care sunt în carantină la domiciliu. Ca atare, orice persoană are simptome este bine să apeleze la medicul de familie și să ceară deplasarea urnei mobile”, a susținut Ludovic Orban.

Stoc de măști pentru secțiile de votare

”Important este să fie respectate măsurile”, a completat șeful Guvernului, respectiv purtarea măștii și dezinfectarea mâinilor la intrarea și la ieșirea din secțiilor de votare.

Mai mult, se dau asigurări că vor exista și măști pentru alegătorii care nu vin la secțiile de votare cu un astfel de accesoriu de uz sanitar. ”Am prevăzut pentru fiecare secție de votare existența unui stoc de măști (…) în funcție de numărul votanților din secția respectivă”, a mai precizat Orban.

112 afisari

3 COMENTARII

    • Kosteo , panarama mancurta , dihorule stalinist , iar ai scapat in haznaua din fundul curtii si bolborosesti pe ritm rapp-govno ?

  1. ba , daca inchizi tara iar dupa votare esti un criminal economic si o sa vezi ce face foamea din mate dusa le extrem!!!!!!!! o sa plimbi covidul asta cu votarea ta ca rapidul prin gari!!!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger