AcasăPoliticaRăscoală în PNL. Se cere demisia lui Florin Cîțu! / Pe cine...

Răscoală în PNL. Se cere demisia lui Florin Cîțu! / Pe cine vor liberalii să pună șef

Se clatină scaunul lui Cîțu la șefia PNL

Se vehiculează tot mai intens, în ultimele ore, varianta că pe Florin Cîțu îl așteaptă o surpriză amară la întoarcerea din vizita pe care a făcut-o dincolo de Ocean.

S-a aflat, pe surse, că lui Florin Cîțu i se pregătește o cerere care nu are cum să îl bucure – și anume solicitarea de a demisiona din fruntea Partidului Național Liberal. În cazul în care nu va accepta să plece de la șefia PNL, s-ar putea ajunge la un congres extraordinar, pentru alegerea unui nou număr 1 în cadrul PNL-ului.

Se va ajunge la un congres extraordinar?

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în cursul zilei de joi. Se vehiculează varianta că duminică ar putea avea loc o reuniune a conducerii partidului, respectiv a Consiliului Național al PNL, pentru convocarea unui congres, asta în cazul în care Cîțu n-ar lua în calcul varianta de a părăsi de bunăvoie fotoliul de șef al formațiunii politice.

Noul lider al PNL-ului ar urma să fie chiar premierul Ciucă, s-a mai aflat pe surse.

Vizat de vântul schimbării ar urma să fie și Dan Vîlceanu, un apropiat al actualului președinte al PNL. Ministrul proiectelor europene este, la momentul de față, secretarul general al PNL-ului.

La nivel de reproșuri ce i-ar fi aduse lui Cîțu s-ar număra gestionarea deficitară a relației cu partenerii din alianța de la guvernare, precum și sabotarea lui Ciucă în interiorul coaliției.

author avatar
Andrei Coman
710 afisari

7 COMENTARII

  1. Ba nu!!!
    căCuțu e bun acolo. El trebuie să-și termine treaba pentru care a fost numit șef!

  2. Citule, nu mai esti prostul util, Tatucatu a dat ordin sa fii mazilit, s-a intors roata, haznaua este pregatita pentru tine

  3. nici in paraguay nu ma este partid si guvern condus de un general . si tot molfaim toata ziua ca sintem europeni si bla bla bla .

  4. AVENTURA DROGATULUI SI BETIVULUI TREBUIA SA SE TERMINE DEMULT !,INTERVENTIA LUI JOHANIS IN CONGRESUL PNL S-A DOVEDIT LA FEL DE PROASTA CA SI TOATA POLITICA LUI DE 7 ANI !.CAND 40 DE LIDERI ITI SPUNE CA ESTI BEAT !,MERGI SI TE CULCA !,DACA ITI SPUN CA ESTI TRADATOR ,TICALOS ,PROST SI PUPINCURIST IATI VALEA ,DISPARI.
    CAND DERBEDEUL SFIDEAZA ORCE PENTRU CA-I NECIOPLIT ,TREBUIE ZVARLIT PE SCARI.
    CINE CE MANDAT I-AU DAT SA PLECE IN AMERICA ?.
    AI DUBLAT DERBEDEULE DATORIA TARII SI AI ARUNCAT BANII PE PROSTII SI HOTII ,UNDEI LEGEA RASPUNDERII MINISTERIALE ??,AZI CA AL 2 LEA OM IN STAT TI-A LUAT DUMNEZEU MINTILE ??.

  5. S-a saturat si Cocotatul de betivanul drogat,arestat,tepar de banci. Drept urmare a ” dat dezlegare „,pe el baaaaa.Asa ca SoCatzule,ia-ti traista cu ” reforme ” si du-te ametitule unde a dus mutul iapa. Daca nu stii,intreba-l.Aaaa nu va suparati,cand dati dezlegare la procurori sa scoata de sub pres Dosaaaarelle alea muuuulte ? ca Caracalul,jafurile pandemiei,al lui Clotilde,etc.,e prea multe si nu incap toate aici.

  6. Dragnea a facut inchisoare
    Pentru vizita sa in America
    Dar maimutza asta fara valoare
    Ea are dreptul, jivina isterica!

    Dubla masura si democratia
    Fac casa buna domnule pres?
    Minciuna,,sperjurul ,para la stapani,hotia
    Sunt valorile tale cele mai de pret!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger