AcasăPoliticaSe mai vede Ludovic Orban premier? ”Există un singur răspuns”

Se mai vede Ludovic Orban premier? ”Există un singur răspuns”

Se mai vede Ludovic Orban premier? ”Există un singur răspuns”

Mai-marii PNL au analizat, marți, rezultatele alegerilor parlamentare, discuțiile desfășurându-se pe fondul anunțului făcut de Ludovic Orban, seara trecută, referitor la plecarea sa din fruntea Executivului.

De altfel, liderul PNL a anunțat că s-au facut mai multe variante de propuneri de premier, nefiind luată o hotărâre finală. ”Când vom lua o decizie, evident şi împreună cu preşedintele Iohannis, va fi anunţată această propunere. Evident că această propunere trebuie testată cu partenerii cu care formăm majoritatea parlamentară”, a explicat Orban.

Întrebat dacă Nicolae Ciucă, aflat la această dată în postură de prim-ministru interimar, poate fi un premier mai bun ca el, Orban a răspuns zâmbind: ”O să ajungem după discuţii, negocieri să prezentăm şi propuneri”.

Se așteaptă un anunț

Când s-a avut să se afle dacă în acest moment consideră că poate fi propunere de premier, Orban a replicat: ”În aceste condiţii am spus foarte clar – mi-am depus mandatul şi nu am exprimat această intenţie (de a mai fi premier-n.n).

Suntem într-o perioadă în care PNL are nevoie de unitate, de stabilitate, de coerență în acțiune, ne concentrăm pe ceea ce este important pentru România – o majoritate parlamentară care să (…) aibă un program foarte serios care să permită dezvoltarea României. Există un singur răspuns – când se va ajunge la un acord privind un posibil premier propus îl vom anunţa”.

100 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger