AcasăPoliticaSe lasă iar cu supărare în PNL? Ciolacu: „Sunt mai performanţi miniştrii...

Se lasă iar cu supărare în PNL? Ciolacu: „Sunt mai performanţi miniştrii PSD, asta este!” – VIDEO

Se lasă iar cu supărare în PNL? Ciolacu: „Sunt mai performanţi miniştrii PSD, asta este!” - VIDEO (sursa foto: Facebook/Guvernul României)

Vor apărea noi replici acide la nivel de coaliție, după recenta concluzie exprimată de către Marcel Ciolacu? Rămâne de văzut!

Între timp, vă spunem că liderul PSD-ului consideră că miniștrii social-democrați din actualul Executiv sunt mai performanți decât ai lor colegi liberali, din echipa guvernamentală. Reiese cât se poate de clar, din cea mai recentă declarație pe care a făcut-o Marcel Ciolacu, luni, în fața presei, de la Parlament.

„Nu. Mi se pare că domnul Nicolae Ciucă îşi face treaba de prim-ministru”, a spus Ciolacu, potirvit news.ro, întrebat dacă i s-a părut că premierul ia mai degrabă apărarea miniştrilor PSD decât miniştrilor PNL.

Liderul PSD nu s-a oprit aici cu precizările pe acest subiect. „Nu ia apărarea miniştrilor PSD. Să mă ierte Dumnezeu, sunt mai performanţi miniştrii PSD, asta este. Nu trebuie să ne supărăm”, a mai susținut Ciolacu.

Cîțu: Acest Guvern merge bine, pentru condiţiile dificile prin care trecem

Anterior în cursul acestei zile, Florin Cîțu, în calitatea sa de lider al PNL, celălalt partid aflat în coaliția de guvernare, spunea că e de acord cu șeful statului, în ideea că actualul Guvern „merge bine”.

„L-aţi auzit pe domnul Klaus Iohannis, care a spus că guvernarea merge bine. Sunt de acord, acest Guvern merge bine, pentru condiţiile dificile prin care trecem. Pentru această perioadă dificilă, Guvernul îşi face treaba, caută soluţii.

Noi suntem aici să susţinem toate demersurile Guvernului care vin cu soluţii pentru români. Dar repet, soluţii care duc România mai departe pe parcursul european, pe un parcurs al economiei de piaţă, pe un parcurs al dezvoltării economice, nu să o ducem înapoi în comunism”, a susținut Cîțu, în fața presei.

275 afisari

1 COMENTARIU

  1. blatul dintre psd si pnl a iesit complet la iveala o data cu venirea lui ciolacu , un individ nepriceput si slab dotat intellectual „. razboiul” dintre cele doua partide , este doar la tv prin maimutareli si teatru ieftin , sint parteneri la jaf .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger