AcasăPoliticaPNL - PSD, război total! Ministrul Muncii îi răspunde cu tupeu premierului...

PNL – PSD, război total! Ministrul Muncii îi răspunde cu tupeu premierului Ciucă

marius budaiSe încing spiritele în coaliția de guvernare. Ministrul Muncii, reacție după ce a fost certat de Ciucă

Ministrul muncii, Marius Budăi, a reacționat după ce prim-ministrul Nicolae Ciucă i-a transmis că trebuia să respecte consultarea Consiliului Naţional Tripartit când s-a referit la creșterea pensiilor și a salariilor.

Într-o conferință de presă organizată miercuri, Marius Budăi a prezentat propunerile la care social-democrații au ajuns la finalul Consiliului Politic Național organizat marți.

Marius Budăi, primul ministru remaniat de Nicolae Ciucă?

Marius Budăi a intervenit telefonic la Antena 3 și a declarat că nu se teme de o eventuală remaniere în urma declarațiilor despre pensii și salarii.

Totodată, el a declarat că ultimele declarații care au încins spiritele în coaliție nu vor genera ruperea parteneriatului dintre PSD și PNL. În plus, Budăi a preluat mesajul premierului și a reliefat că este nevoie de dialog cu partenerii de guvernare pentru stabilirea măsurilor de ajutor social:

„Nu sunt în măsură să răspund” dacă se va rupe coaliția de guvernare, a spus Marius Budăi miercuri seară la Antena 3, ținând însă să precizeze că nu a făcut propunerile de majorare a pensiei și a salariului minim în nume propriu.

„Eu nu am ieșit de capul meu. Nu am făcut nimic. Noi nu am discutat la coaliție pe presiuni. E o bază de plecare într-o discuție ulterioară. Sunt propunerile PSD, pe care le vom expune la masa dialogului în coaliție. Noi considerăm că propunerile sunt extrem de bine justificate și calculate. Am stat multe ore cu pixul pe hârtie, cu specialiștii noștri”, a afirmat ministrul Muncii.

author avatar
Andreea Vlad
569 afisari

9 COMENTARII

  1. Holera gakbenă trebuie să dispară. DEFINITIV!
    La fel și pensionarii speciali. Iar bugetarii înjumătățiți!!!

  2. este un teatru dezgustator pe care il joaca psd si pnl . psd joaca rolul celui care-si smulge parul din cap pentru roman si pnl baiatul rau care nu-i pasa ca pierde voturi ca-i aduce securitatea la putere oricand . tot timpul psd mimeaza ca ar face si imparti bine la toata lumea dar este impidicat de bau -baul pnl , amandoua partide sint niste jigodii care pacalesc romanii .

    • Holera galbenă și plusereaua trebuie să dispară. CU TOTUL! La propriu și la figurat.

      PS Și ai lui csalas, normal.

  3. MARIREA BUGETULUI PESTE 2% PENTRU APARARE S-A FACUT CU APROBAREA CUI ?,MILIARDUL DE EURO PE RACHETELE AMERICANE cca 700 MILIOANE SI DRONELE BAYRAKTAR -TURCESTI 300 MILIOANE CE-S ?,NU-S BANI DIN BUZUNARUL RUPT AL RMANILOR ?.JAFUL NATIONAL CU PRETURILE LA ENERGIE SI GAZE NU-S DE LA GURA ROMANILOR ?,MINTIA UNDE S-AU INVESTIT 150MILIOANE SI ATI VANDUT-O CU 90 MILIOANE !!!!!!!!!!!,CUI I-ATI FACUT CADOU 60 MILIOANE EURO FURATE TOT DIN BUZUNARELE ROMANILOR ?,
    DE UNDE AI LUAT MACIUCA ZECILE DE MILIOANE FACUTE CADOU PENTRU CERCETAREA NETERMINATA LEGATA DE MINI-REACTARELE NUCLEARE MODULARE ?,DE UNDE IEI MACIUCA BANII CU CARE VREI SA MARESTI SALARIILE LA BUGETARI PE MOTIVELE RIDICOLE DE COMETENTE PROBABILE ??,DE UNDE AI SA IEI MACIUCA BANII CA SA FACI COSETE IN TOATE SCOLILE ?. CE TOT LUNGESTI BOALA PANA SE COACE POAMA CU PRETURILE LA ENERGIE SI GAZ ,NU VEZI CA AI PUS PE CHITUCI TOT CE MAI MISCA PRIN ROMANIA ?.
    DACA NU-TI MERGE PRICEPATOAREA DE CE TE-AI BAGAT ?.

    • Mai, sunt, faraoane, mai sunt. I-ai uitat pe bozgorași și pe devianții pluseriști!
      În special pe devianții haștagiști! Atâta ticăloșie cât au arătat în scurta perioadă cât au fost la putere nu cred că vom mai vedea curând.
      ȘI SPERĂM SĂ NICI NU MAI VEDEM VREODATĂ! ! !

  4. Rupeti aceasta coalitie murdara si parsiva!Sunt 3 partide care trag in toate partile Psd ul sa intre la guvernare singur ,fara javrele acestea de drapta funduli,deoarece nu au niciun drept sa conduca tara neavind voturi suficiente Dl Pieleanu ,cand mai faci un sondaj de opinie…sa vada si prostanii pe ce treapta se afla? Daca nu …presul acesta haotic sa fie ridicat si demis ,judecat si trecut la alegeri anticipate!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger