AcasăPoliticaSe gândește, totuși, la demisie? Cum răspunde Ludovic Orban criticilor venite din...

Se gândește, totuși, la demisie? Cum răspunde Ludovic Orban criticilor venite din propriul partid – VIDEO

Se gândește, totuși, la demisie? Ludovic Orban răspunde criticilor venite din propriul partid - VIDEO (sursa foto: Facebook/PNL)

Pe fondul recentelor critici cărora le-au dat glas, fără menajamente, prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, dar și secretarul general al formațiunii, Robert Sighiartău, Ludovic Orban își vede de drum, în fruntea Partidului Național Liberal.

”Președintele PNL este ales de Congres. PNL a avut un congres în iunie 2017 și va avea un congres în cursul acestui an, până la acest congres eu sunt președinte. Dacă mă voi hotărî să candidez pentru un nou mandat voi anunța public acest lucru”, a subliniat Orban, întrebat fiind, marți, dacă se gândește să demisioneze, în contextul acestor declarații venite din rândul PNL.

Orban: Orice problemă trebuie discutată în forurile statutare ale PNL

Mai mult, actualul președinte al formațiunii liberale a dat de înțeles că nu are de gând să polemizeze public cu vreunul dintre contestatarii săi, din rândul PNL. ”Cred că orice problemă trebuie discutată în forurile statutare ale PNL și eu acolo discut cu colegii mei, nu în spațiul public”, a ales să mai sublinieze Ludovic Orban, până să plece de la Spitalul Universitar de Urgență Militar ”Dr. Carol Davila”, unde a mers pentru a fi vaccinat antiCovid.

Reacția lui Ludovic Orban vine după ce luni au fost intens comentate declarațiile venite atât din direcția lui Rareș Bogdan, inclusiv concluzia că liderului PNL ”i s-a umflat capul” după ce a devenit premier – VEZI AICI, cât și a lui Robert Sighiartău – VEZI AICI.

Mai mult, Bogdan a fost auzit spunând, în același interviu, că după rezultatele obținute de PNL la alegerile parlamentare, Orban ar fi trebuit să demisioneze din postura de președinte de partid, nu din funcția de prim-ministru.

265 afisari

3 COMENTARII

  1. Goana dupa ciolan a lui RB, o dovedeste inca odata.
    Dupa un consumator inrait , urmeaza acum ca PNL -ul sa aiba un monosinapsat Presedinte, un politruc, vanzator de acumulatoare de telefon, alegerea face cinste PNL-ului.
    Acum ca s-au aranjat, au acces la bugetul tarii, mai conteaza cine cu ce mana …..foloseste banii publici.
    Ei sunt aceiași Marie, da cu alta pălărie, fata de PSD

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger