AcasăPoliticaUPDATE Se face alianța PSD-PNL! Cine e noul șef interimar de la...

UPDATE Se face alianța PSD-PNL! Cine e noul șef interimar de la Camera Deputaților/ Ciolacu, prima reacție

sursa foto: Facebook/Parlamentul Romaniei - Camera Deputatilor

O informație de ultimă oră conturează tot mai mult ideea apariției unei alianțe PNL-PSD.

Totul după ce s-a aflat că Sorin Grindeanu, prim-vicepreședintele PSD preia, interimar, președinția Camerei Deputaților.

E vorba despre un mandat interimar pentru două săptămâni, după ce anterior acest interimat fusese asigurat de către liberalul Florin Roman, odată ce Ludovic Orban a demisionat din a treia funcție în stat.

UPDATE 2: La scurtă vreme după ce s-a aflat că social-democratul Grindeanu va prelua, interimar, șefia Camerei, liderul PSD, Marcel Ciolacu, a avut o primă reacție – scurtă, dar edificatoare.

„Mă bucur că domnul Grindeanu a reușit să creeze o majoritate în Parlament, să fie președinte interimar”, a declarat Ciolacu, de la sediul PSD.

UPDATE: Au existat două propuneri pentru a prelua acest interimat – Sorin Grindeanu (PSD) și Cristina Prună (USR PLUS).

De altfel, Prună a și reacționat în urmă cu scurtă vreme, după ce s-a aflat rezultatul votului din Biroul Permanent.

„PNL a decis să nu voteze deloc. Asta a însemnat că au dat pe mâna PSD conducerea interimară a Camerei Deputaților.

Sorin Grindeanu (PSD) este de astăzi președinte interimar. A primit 7 voturi (4 voturi PSD, 1 vot UDMR, 1 vot minoritățile naționale, 1 vot AUR)”, susține Cristina Prună, pe pagina sa de Facebook.

318 afisari

2 COMENTARII

  1. Toti vreti numai functii mari,ce ati facut voi USR-istilor pentru aceasta tara,decat ati vrut sa puneti mana pe putere,nici dumnezeu nu e cu voi,voi sunteti cu m i s a …

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!

Cireşele de import, desigur, arată delicios pe tarabă, dar pofticioşii doar le privesc deocamdată, din cauza preţului.Vestea bună este că în două săptămâni vor...

Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO

Teribilism al unor tineri, în Baia Mare. Imaginile filmate în plină stradă, cu „aventura” care s-a vrut a fi fost distractivă, dar care ar...
proger