AcasăPoliticaSe clatină scaunul ministrului Energiei! Liberalii l-ar vrea plecat pe Virgil Popescu...

Se clatină scaunul ministrului Energiei! Liberalii l-ar vrea plecat pe Virgil Popescu din Guvern

Se clatină scaunul ministrului Energiei! Liberalii l-ar vrea plecat pe Virgil Popescu din GuvernSe clatină scaunul ministrului Energiei! Liberalii l-ar vrea plecat pe Virgil Popescu din Guvern (foto: facebook)

Scandalul facturilor uriașe la energia electrică pe care le-au primit, în ultima vreme, mai mulți români pare departe de a se stinge.

Mai nou, s-a aflat că actualul ministru al Energiei, Virgil Popescu, ar cam fi rămas fără susținere în partidul din care face parte, PNL. Și că liberalii s-ar aștepta ca acesta să demisioneze, pe fondul felului în care a gestionat criza facturilor la energie, anunță Antena3, pe surse. Sens în care, în ultima perioadă, mai mulți parlamentari i-ar fi transmis că ar trebui să facă un pas în spate.

Popescu: „Nu mi-a cerut nimeni din partid să-mi dau demisia”

În replică, Virgil Popescu a dat de înțeles că nici vorbă să-l mâne vreun gând să renunțe la a mai face parte din Guvernul Ciucă. Ba mai mult, acesta spune că nici nu i s-a cerut să facă vreun astfel de pas.

„Nu iau în calcul demisia. Nu mi-a cerut nimeni din partid să-mi dau demisia”, a transmis Popescu, potrivit aceleiași surse.

Și AUR îl vrea demis pe Popescu

Și cei de la AUR îl vor plecat pe Virgil Popescu din Guvern. Vineri, din direcția Alianței pentru Unirea Românilor s-a transmis că AUR „solicită guvernului adoptarea unui set de măsuri rapide pentru contracararea crizei energiei care afectează grav nivelul de trai al populației și funcționarea economiei românești”.

„Dincolo de contextul energetic internațional, cauza principală care a generat creșterea prețurilor la energie în România este liberalizarea făcută fără să existe condiții de piață concurențială. Din moment ce peste 80% din producția de energie este autohtonă, cea mai mare parte a ei fiind sub controlul direct al statului, iar costurile de producție nu au crescut decât în foarte mică măsură, nu există nicio justificare pentru creșterea de până la 10 ori a prețurilor.

Aceste prețuri nejustificat de mari sunt un atac direct la buzunarul cetățenilor și al firmelor din România, înfăptuit cu largul concurs al autorităților statului care au permis acest lucru. Din acest motiv, ministrul Energiei Virgil Popescu trebuie imediat demis”, se arată într-un comunicat de presă.

author avatar
Andrei Coman
513 afisari

10 COMENTARII

  1. Orban + Catu + Virgil Popescu = jefuirea oamenilor cu facturi uriase.
    Traba a fost bine planificata de cand au venit la putere.
    „Cine nu sare….”. DNA sa vina sa va ia. Nu asa ati cerut?

  2. Nu trebuie doar demis, trebuie ascuns la beciul domnesc! Dacă e numai un prost care a vrut ministru, tot trebuie băgat la pușcărie ca să nu mai avem incapabili plângăcioși ca el în guverne.

    • In cateva zile 15% din actiunile de la Hidroelectrica vor fi instrainate prin „”bursa” dupa ce acum o luna a inchis termocentralele si a inceput dezasamblarea lor
      Omul e in solda straina.

  3. dute unde a dus mutu iapa psihopatule ! …un glont in cap la toti care sunt la guvernare !

  4. Păi mă, voi ce dracului păziți la minister?
    Trebuie să vedeți ce tarife au practicat hoții furnizori si ce consumuri au avut oamenii cu ochii pe controare. Si văzut din urmă ce au plătit oamenii, ce consumuri lunare au avut. ANRE DOARME, IAR PE MINISTRU IL DOARE IN COT.
    CUM NAIBA SĂ LASI FURNIZORII SĂ PUNĂ CE TARIFE VOR FĂRĂ UN CONTROL? LIMITE NU EXISTĂ?
    PEDEPSE NU EXISTĂ? ADICĂ FIECARE FACE CE VREA? SUNTEȚI NEBUNI?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger