AcasăPoliticaSe cere demisia primarului Dominic Fritz. Consilier local: „Au început să moară...

Se cere demisia primarului Dominic Fritz. Consilier local: „Au început să moară timișoreni din cauza incompetenței și aroganței useriste!”

(sursa foto: Dominic Fritz/Facebook)

Reacție dură de la nivelul unui consilier PSD, față de situația cu care se confruntă Timișoara, cu criza căldurii de la nivelul sistemului centralizat de termoficare.

După ce s-a aflat că un bărbat din orașul de pe Bega a sfârșit în casă, după ce ar fi încercat să se încălzească prin metoda aragazului pornit, un consilier local din cadrul Partidului Social Democrat a ieșit public cu un mesaj dur la adresa actualului edil al Timișoarei. Radu Țoancă îl vrea plecat cât mai repede din fotoliul de primar pe Dominic Fritz, motiv pentru care i-a cerut să demisioneze.

„Dominic Fritz – demisia urgentă din funcția de primar ! Au început să moară timișoreni din cauza incompetenței și aroganței useriste ! Veți avea sute de plângeri penale pentru ucidere din culpa , neglijență și abuz în serviciu ! Demisia urgentă este singura soluție pentru stoparea haosului medical pe care l-ați declanșat în prag de iarnă în Timișoara!”, susține Țoancă, într-o postare pe Facebook.

Țoancă: Marketingul politic si minciunile pe Facebook ucid timișoreni, domnule primar!

Radu Țoancă (sursa foto: opiniatimisoarei.ro)

Și nu e singurul lucru pe care îl solicită consilierul local, prin intermediul mesajului transmis joi. „Domnilor Fritz , Lațcău (viceprimarul municipiului, Ruben Lațcău, de la USR-n.n), Creiveanu – jos mâinile de pe Colterm și mai terminați erijarea în mari negociatori cu furnizorii de gaz ! Nu mai aveți nicio calitate juridică ! Am vazut cu toții câtă credibilitate mai aveți ! Lăsați conducerea companiei, administratorul judiciar si specialiștiilor care se pricep să reporneasca in Timișoara căldura ! Marketingul politic si minciunile pe Facebook ucid timișoreni domnule primar ! DEMISIA astăzi !”, conchide Țoancă.

Fritz, pe Facebook: Îmi pare nespus de rău pentru toți cei care au de suferit acasă și în spitale

În cursul dimineții de joi, 28 octombrie, edilul din Timișoara le-a transmis locuitorilor un mesaj referitor la situația lipsei căldurii din oraș. „Aseară la ora 18 am fost informat telefonic de către furnizorul de gaz cu care ajunsesem, cu sprijinul ministrului energiei, la o înțelegere pentru un contract temporar că nu mai dorește să semneze acest contract. Asta după ce pe la ora 12.30 se agrease soluția temporară și și stabilisem că o putem comunica public.

Am luat imediat legătură cu un alt furnizor cu rugămintea insistentă de a prelua furnizarea de gaz încă din seară de ieri, ca să nu îndure timișorenii încă o noapte în frig și ca să ne putem ține de cuvânt cu termenul agreat și anunțat. Au urmat 6 ore în care s-a încercat din răsputeri parcurgerea tuturor pașilor legali pentru reconectare, însă după miezul nopții am fost informat de către furnizor că, din păcate, abia azi se va putea finaliza procedura. Primăria a virat 5 milioane lei în contul Colterm și așteptăm să cumpărăm gaz cu plata în avans.

Știu că situația este dramatică, frustrantă și înfiorătoare pentru toți cei afectați și nu există cuvinte să schimbe acest lucru. Îmi pare nespus de rău pentru toți cei care au de suferit acasă și în spitale. Vă asigur însă că încercăm prin toate mijloacele posibile și imposibile să readucem normalitate și siguranță în această criză.

Fac încă o dată un apel la furnizori să arate disponibilitate și umanitate pentru a alimenta Timișoara cu gaz”, susține Dominic Fritz, în mesajul făcut public pe Facebook.

Vă amintim că s-a aflat că un bărbat a fost descoperit fără suflare într-o locuință din Timișoara. Fiica acestuia, în vârstă de 38 de ani, găsită inconștientă, a fost dusă urgent la spital. Potrivit unor surse, se pare că ambii ar fi suferit o intoxicație cu monoxid de carbon, după ce ar fi pornit aragazul, pentru a încălzi locuința.

302 afisari

5 COMENTARII

  1. Aia nu-i nimic. Mor românii în toată țara din cauza waxxului susținut de aceste animale. Pulifricii își merită soarta, l-au votat, dar ăia care mor acasă sau în spitale că banii de medicamente s-au dat pe waxx-uri?

    • Nu l-a votat nimeni pe fritz bă balegă, ai vzt cine il sustine? Ambasadorul Israelului! Ca să știi cine la pus primar! Timișorenii habar n-aveau de fritz asta! Pe clocothilde a sustinut-o secretari ambasadei Frantei sa ajunga primariță,procurori haștag rezist din comisia de vot, și muuulți bucureșteni care au votat la greu USEREUU! Nici un userist primar nu-și va da demisia! Cine-i cere demisia e pervers,știe ca nu și-o va da! Singura soluție e DEMITEREA! Beleaua mare e ca la neonatologie la nou nascuti in spital au fost tinuti in frig mai cv decit pe timpul lui ceaușescu! Calitatea umana a acestor useriști e sub zero barat!

  2. Sigur, votul a fost fraudat, dar desigur ca au fost si muti timisoreni care l-au votat. Acum sa se incalzeasca cu votul.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger